BookBeat – för dig som älskar böcker

I samarbete med BookBeat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag älskar böcker. Tidigare trodde jag att min kärlek låg i att läsa dem, men nu vet jag annat. Jag tycker lika mycket om att lyssna på dem – för man kan ju inte läsa överallt. Eller i alla fall inte jag. Jag som är åksjuk och går överallt – jag behöver mina ljudböcker. De har förbättrat mitt liv.

Det är så sjukt najs att BookBeat vill fortsätta samarbeta med mig, och fortsätta dela ut en månad gratis till mina läsare! För på BookBeat finns så himla mycket bra böcker som ni kan få ta del av, många av dem som jag har läst det senaste året och tyckt väldigt mycket om – till exempel ”Glöm mig” av Alex Schulman, ”Det är något som inte stämmer” av Martina Haag och ”Medan han lever” av Elaine Eksvärd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu lyssnar jag på Lina Wolff som jag har sett att flera bloggare rekommenderat

Om ni registrerar er på BookBeat och anger koden ”FORNI” så får ni en månad helt gratis (!) där ni kan ta del av alla dessa magiska böcker. Vissa finns som ljudbok och vissa finns både som ljudbok och som läsbok beroende på vad du känner för. Totalt har BookBeat tusentals olika böcker i olika kategorier, jag tänkte försöka ge mig på ”Kvinnan på tåget” härnäst, Petra sa att jag kommer gilla den (även om den verkar superläskig!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hoppade nästan till av glädje när jag såg att BookBeat tagit in min bästa matbok alla kategorier – ”Food Pharmacy”!!! För Guds skull läs den! Er mage kommer att tacka er!

Signa upp er här (klick!)

Efter att er gratismånad har gått ut så kostar tjänsten 169kr i månaden, men går att avsluta hur enkelt som helst om du inte längre vill fortsätta prenumerera (vilket du i och för sig kommer att vilja göra 🙂

Erbjudandet gäller endast nya användare av BookBeat som inte tidigare provat tjänsten. Din personliga erbjudandekod registreras i samband med att kontot skapas och det är inte möjligt att använda koden till ett redan aktivt konto. Rabattkoden kommer att vara giltigt till och med 30/4 2017

  1. Hej Michaela,

    Jag vänder mig till dig för hjälp eftersom jag vet att du vet hur det är att behöva lätta på sitt hjärta och skriva. Jag gör detta ofta: skriver ner små tankar jag har, ofta sådana som gör ont i hjärtat. Då jag var yngre ville jag göra musik av dessa men jag är med handen på hjärtat inte så bra på att skapa musik så.. VAD SKA JAG GÖRA? jag vill inte behålla allt för mig själv heller, hur privat det ibland än kan kännas, för jag vet att det finns andra där ute som kan finna tröst, styrka och en vän i mina ord precis som jag gjort i dina.
    Många kramar!

  2. Hej Michaela!

    Jag måste bara fråga vart brickbordet kommer ifrån som syns på din header? Kanske har du skrivit det redan i ett inlägg, men jag har sökt igenom hela din blogg snart utan att hitta svaret 🙂

  3. Inte mig emot att man retusherar bilder, men det syns både som en prick på näsan samt vid ögonbrynen att det är utsmetat.. Inget ont, men ibland blir man lite blind när man sitter och trixar:)

    1. Hahaha det är första gången jag retuscherar, hade två gigantiska finnar som jag försökte ta bort – inser nu att det gick sådär 🙁 🙂 blir nog första och sista gången hehe :-*

      1. haha men alltså, Vem har INTE gjort det någon gång! Alla är vi ju ändå mänskliga och jag har inget emot att retuschera på den nivån som att ta bort en blemma eller två:) Så jäkla svårt ibland att skriva sånt här för man vill inte uppfattas som elak men samtidigt så hade man ju sagt till ens vän om hen gick runt med ruccola mellan tänderna;) Ha en fin tisdag!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi