SUNDAY MORNING

Hur startar ni er söndagsmorgon på bästa sätt? För mig börjar det med att vakna innan nio, ligga och dra mig i sängen lite för att sen gå upp och göra en kopp kaffe. Tillbaka till sängen, Nyhetsmorgon i bakgrunden och sen ligga och pinna massa fina inspirationsbilder. Jag älskar att hänga på Pinterest när inte riktigt orkar med sociala medier, där får jag inspiration utan någon som helst ångest eller jämförelse, så blir jag glad och motiverad till att leva ett härligt liv!

Här kommer några av morgonens bildskörd, nu ska jag smyga upp och ordna frukost. Puss! 

  1. Haha jag gör precis likadant! När jag inte orkar med sociala medier går jag alltid in på Pinterest eller faktiskt ViktvVäktarnas (då jag äter Vv just nu) community. Låter kanske jätteknäppt men där är allt så ofiltrerat och alla är så peppiga. Borde finnas sådana forum annars också kan ju en tycka. Jaja, trevlig söndag <3

  2. Din blogg är för mig exakt som du beskriver att pinterest är för dig, jag blir inspirerad till ett härligare liv och det finns inga som helst spår av ångest eller jämförelse. Jag skulle behöva lite hjälp med en stockholmsresa jag ska göra i vår och jag riktar mig till dig för att ditt liv verkar så balanserat med fina middagar men också ångestfyllda dagar. Steget till att faktiskt unna sig en middag på en dyrare restaurang känns liksom inte så stort när jag frågar dig eftersom du är duktig på att visa för oss att du faktiskt är en helt vanlig människa.

    Hur som helst, i vår ska jag bjuda min mamma på en hotellweekend (torsdag-lördag) och jag vill verkligen skämma bort henne under dessa dagar. Jag skulle vilja pröva köttbullarna på riche till lunch och så har jag funderat lite på un poco till middag men det är ju faktiskt en hel djungel så skulle uppskatta tips av en matexpert. Vi bor på hotell så brunch är nog inte aktuellt.. Jag har läst dina ”stockholmsguider” men skulle vilja ha lite tips och råd på vad man skall tänka på kring bokning av bord mm. Sen uppskattas allt annat jag kan ha nytta av för att skämma bort min mamma så mycket som möjligt under vår vistelse.

    Tack på förhand. Puss!

  3. Jag brukar också hänga massor på Pinterest <3 Älskar konceptet och att bli bombarderad med inspiration helt utan den hets/stress som jag annars brukar få av andra sociala medier! Det finns liksom ingen tidspress och man styr helt och hållet sitt eget flöde. Bästa stället!
    Mig hittar man på "kempecaroline" 🙂

  4. Jag fick din bok av min man i julklapp, började läsa och fastnade. Precis så som du skriver känner jag just nu, misstänker att jag är på väg att bli utbränd eller så är jag bara trött på allt…
    Jobbar till största delen hemifrån så i princip noll socialt liv (förutom man och barn), någon snabbfika med en vän hinns med då & då ( väääldigt lätträknade det sista halvåret). VAD gör man? Vi har även flyttat så mina barndomsvänner/föräldrar osv bor en timma enkel resa bort, (vi flyttade pga jobb samt släkt, nu finns de tyvärr inte i livet längre och jag känner oftare och oftare att jag vill tillbaka ”hem” )…
    Hur fasen hittar man tillbaka till glädjen och livet? Jag älskar livet och mitt jobb men detta tär på mig så enormt mycket 🙁

  5. ”Pinterest när inte riktigt orkar med sociala medier, där får jag inspiration utan någon som helst ångest eller jämförelse, så blir jag glad och motiverad till att leva ett härligt liv!”

    Men AMEN! Du satte ord på mina känslor, exakt så. Ha en fin dag fina du! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi