The Weeknd, burgare och persisk brunch

I inlägget förekommer reklam för Vitamin Well

Processed with VSCO with f2 preset

Min helg började ju som sagt med ett glas vin, utomhus, i solen!!!

img_5925.jpg

När kvällen kom gjorde jag mig i ordning, styrde upp lägenheten och korkade upp bubblet. Vi körde Foodora-middag hemma hos oss med våra vänner innan vi skulle gå på THE WEEKND!!!

Glömde dock fota något hemma pga peppen men såhär snygga var vi fyra tjejer när vi kom fram till Globen!

img_5926.jpg

Och killarna <333! En sån lyx att ha en helkväll med sju av de människor jag älskar mest.

img_5871.jpg

Vi tog ett glas på plats innan konserten började. Jag gick in i Daniel som också var danssugen. Fina Daniel.

Min byxdress är ny och kommer från For Love and Lemons!

img_5874.jpg

Sen började det! Vilken konsert han brände av. Gav allt han hade, två timmar i sträck. Otroligt imponerad. Märkte även på plats att det säkert var extra kul för de som lyssnat mycket på honom eftersom det inte var så mycket ”show” utan mer fokus på han och hans musik. Eftersom D har spelat The Weeknd hemma minst 200 timmar senaste åren så kunde jag alla låtar utom ett par stycken hehe.

img_5922.jpg

Vi dansade i stort sett hela konserten fram tills att han rundade av vid elva. TACK THE WEEKND FÖR ÅRETS FREDAG!!!

img_5875.jpg

Efter konserten drog vi till Papa för att fylla på energin. Charkisar, drinkar och hotshots. Mums!

img_5923.jpg

Sen dansade vi bort natten och hade sjukt kul. Tiopoängs-kväll!

img_5881.jpg

I lördags var jag inte så trött som jag anade att jag skulle vara. Hade preppat dagen innan med resorb, huvudvärkstabletter och till frukost gjorde jag varma croissanter med smält ost och salami. Bakfyllan försvann i ett nafs!

Margaux-980x735

Vid lunch tog jag mig bort till Phils Burger för att äta burgare med min älskling.

img_5891.jpg

Phils originalburgare med sötpotatis-pommes och tryffelmayo… dog.

img_5939.jpg

Petra kom förbi också, så pratade vi om hur hopplösa män är, haha. Kämpa manliga släktet.

img_5886.jpg

Efter lunchen gick jag och shoppade på stan innan jag tog mig hemåt igen. Tror jag drack minst fyra liter vätska i lördags haha. Är besatt av Vitamin Well Awake som jag är ambassadör för. Så god smak med hallon och koffein för att piggna till! Hade liksom med mig en när jag tog mig ut och sen en extra i väskan för att dricka när jag blev törstig senare under min shopping-runda.

Hann med en pratstund hos Emma också innan jag handlade mat och tog mig hemåt igen.

img_5900.jpg

D var iväg på tv-spels turnering (fråga inte haha) så jag tog ut täcket till soffan och brände av några avsnitt av Girls.

img_5905.jpg

Sen åt jag korv med bröd till middag för det var precis det jag var sugen på :))) Med stark senap, ketchup och rostad lök!

img_5898.jpg

Kollade Mellon, åt chips med dipp och somnade innan klockan slog tio tror jag.

img_5921.jpg

I söndags gick jag upp vid åtta, drack kaffe i sängen och bloggade framför Nyhetsmorgon. När jag blev hungrig gjorde jag acaibowls till oss, men pratade så mycket så glömde fota den fastän jag hade gjort en superfin bowl haha. Fail som bloggare. Men här är den halvt uppäten!

img_5928.jpg

Vid två gick vi bort till Shahrzad för att äta persisk brunch med delar av D’s släkt!

img_5933.jpg

Jag åt persiska kycklingspett med saffran, nom nom. Så mysig brunch med intressanta samtalsämnen, mycket skratt och god mat.

img_5938.jpg

Sen tog jag en fika med Carro som är hemma en sväng från Tunisien! Så glad att jag hann sno henne en timme, saknar henne så mycket. Förut sågs vi flera gånger i veckan så det är en klar omställning för mig att bara träffa henne en snabbis varannan månad typ. Jaja, bara några månader kvar innan hon flyttar hem igen!

img_5943.jpg

På kvällen åt vi upp korvarna som fanns kvar och kollade på film.

Men nu blir det en vecka utan massa kött, har verkligen ont i magen idag efter all köttkonsumtion i helgen. Fisk och vegetariskt/veganskt får det bli. Magen tackar!

  1. Så mysigt allting ser ut 🙂 Haha men alltså, vad sjutton är det bredvid kakan på bilden där du fikar med Carro? Ser ut som en bit kassler men det antar jag att du inte fikade till din cappuccino…? Mvh nyfiken haha

  2. Så mysig helg! En liten fråga till frågor med Forni, vad är er fina soffa ifrån! Vi har precis köpt gemensam lägenhet och jag letar ihjäl mig efter en snygg och stor soffa men hittar ingen!:(

    1. Tack! Jag vilar från lösögonfransarna lite pga fick en ögoninflammation i Dubai (ej fransarnas fel men kände ändå att det var bäst att vila) <3

  3. Hejhejhej! Härligt inlägg! Tycker det är så mysigt när folk bejakar vädret ute och klär sig fint efter temperatur. (Som du i toppluva på uteserveringen) jag själv drar ofta på samma jacka vid en stor temperaturs vidd 😄 o sjalar o sånt som är fint o kan va kul, kan jag inte med! Kläder o jag spelar inte i samma liga. Det klingar falsk. Vi är på olika våglängder osv… Köper o bläddrar ofta i modemagasin o dreglar… För att själv klä på mig i… Ja vad. Har alltid hoppats-senare i livet kanske… Men hallå jag är 30… Det verkar vara en ”borde” dröm snarare än ”vill” dröm.. Men jag vill ju… Har en diskussion med mig själv börjar jag märka här nu.

  4. Hello gorgeos! Fick enormt ha-begär på toppen (byxdress?), fantastiskt snyggt. Var är plagget från? 🙂

  5. Åh älskar dina helgsummeringar! Bästa <3 Tycker också att du verkar ha en så himla härlig balans i livet, festligheter – lugnt, kött – vegetariskt etc. "Inga" förbud eller krav. Det inspireras jag av!

  6. Du är så fin utan dina lösfransar. Super fin med också men ville bara säga att dina ögon är så otroligt vackra helt naturliga också! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi