WEEKLY PLANS

En rolig vecka är på ingång! Förra veckan var lugn och jag trodde att det skulle vara skönt men det var faktiskt rätt tråkigt om jag ska vara ärlig. MEN det är skönt att få vara uttråkad ibland. Det gör att man uppskattar farten sen när den kommer. Denna vecka har jag ingenting planerat för kvällarna och det gör mig väldigt o-stressad. Jag försökte äta mycket grönt förra veckan men det blev snarare tvärtom så den här veckan är det grönt och skönt som gäller! Man måste vara snäll mot kroppen. Dessutom känner jag mig sjuk så ska försöka bota det med grönkål citron och ingefära typ.

Nu kollar vi på veckan!

Måndag: Frukost hos Day som sagt och hela eftermiddagen tillbringas på kontoret. Blogginlägg ska skrivas, mejlen ska gås igenom och veckan ska planeras.
Tisdag: Min hemmadag denna vecka! Jag ska hämta ut paket, gå en promenad och slänga grovsopor (min hat-stund på hela veckan, varje vecka måste jag gå och slänga massa grovsopor från alla bud etc. som jag får vilket är så tungt och jobbigt haha, förstår inte varför alla envisas med kartonger, så osnällt mot miljön?). Jag har börjat skriva liiite försiktigt på något som kanske kan bli en bok en vacker dag, så jag ska bränna av en skrivtimme eller två också.
Onsdag: Yoga-event på morgonen (längt!) och ett Megaformer-pass på lunchen. Blir kontoret där emellan. På eftermiddagen ska jag gästa ett ledningsmöte för ett stort svenskt företag och föreläsa om influencers och samarbeten. Kul!
Torsdag: Läkartid på morgonen för mitt ena knä som har tackat för sig… blir galen på min sköra lilla kropp haha. Sen pressfrukost för Indiska, lunch hos Gina Tricot och möten hela eftermiddagen. Efter mina möte har Joanna bjudit in till en vinprovning – hur härligt!
Fredag: Jag sitter i ett panelsamtal om fotografi på Fotografiska från kl 17! Vi kommer att prata om foto genom tiderna och hur det moderna fotograferandet ser ut – idag är ju alla fotografer tack vare sociala medier, appar, redigeringsverktyg osv. Spännande ämne! Det är tre panelsamtal om mode och fotografi, jag är med i det som är mellan kl 19-19.30!

ce74dad79d4e9174bc40a749327ec6aa

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi