Shoppat: Drömskorna!

I samarbete med Wakakuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I eftermiddags sprang jag upp till mitt postombud för att hämta ut ett paket som jag har längtat efter likt ett barn på julafton. Vad som låg i paketet?

Dessa slip ins från Marni/Wakakuu!

När jag såg dem första gången på sajten fick jag panik, har aldrig sett så fina skor haha. Beställde dem snabbare än vad jag någonsin beställt något tror jag. De är precis vad jag har letat efter! Jag är ju en sucker för alla sorters slip ins under våren och sommaren, så dessa kommer sitta stadigt på fötterna så fort vädret tillåter. Ih! Så glad över dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I paketet låg även denna underbara t-shirt från Ahlvar. Det är min vän Frida som står bakom det märket och hon gör så fina plagg för varje säsong! Många av mina sidentoppar som ni brukar se här på bloggen är från henne.

    1. Istället för att plocka ut betalning för ett samarbete jag gjorde med dem tidigare så valde jag att plocka ut kläder, bland annat dessa skor som då precis beställdes! Detta inlägg är därför egentligen inget samarbete (får ej betalt för det) men annonsmärkte det ändå för att slippa skepsis och misstro bland läsarna (och blir så tråkigt att behöva förklara allt i inlägget!). Det är alltså precis likadant som att någon som jobbar i butik plockar ut vissa saker i butiken som dras av på lönen sen tex 🙂 så visst shoppade jag dem! Och är hur nöjd som helst! Kram härliga du!

      1. Jag har faktiskt undrat hur sånt funkar. Väldigt många har ju samarbete med besked exempelvis, även du tror jag? Och då har de ofta väldigt många plagg från hemsidan. Får man då också endast betalt i kläder eller även en summa som i en lön? 🙂

        1. Det är helt upp till bloggaren skulle jag säga 🙂 Vi beskattas ju för utpriset på plagget vilket blir ganska dyrt om man nu skulle behålla allting hela tiden, så många fakturerar för själva arbetet och sänder tillbaka kläderna. Man kan ju liksom inte betala räkningarna med tröjor 🙂 Men ibland kanske det finns något man verkligen vill ha och då kan man, som M skriver, ta kläder ”i betalning” istället för/som en del av faktureringen. Men kläderna blir inte ”gratis”, utan tas upp som en inkomst precis som en betalning skulle gjort och beskattas därefter.

  1. Vilka material är välkomna in i din garderob? Hur tänker du när du shoppar, tvätt osv? Själv anser jag att rätt många material som finns i butik i dag är opraktiska/fula /ohållbara/bidrar till dålig lukt osv, o kvar finns rätt få matieral som jag tycker känns ok, typ bomull, lin, ull… hur tänker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi