Yoga, gröna juicer och Girls

img_5979.jpg

Här kommer min dag i åtta bilder! Jag började dagen med att kriga mig fram i snörusket till min yogastudio där jag skulle gå på event med MyMuesli. Kolla min fina yogamatta! Från Grounded Factory.

img_5986.jpg

Hade min fina Happitude-tröja på mig dagen till ära.

img_5987.jpg

Efter en timmes yoga så åt vi frukost i studion…

img_5989.jpg

… där det fanns massa gott, tänk om varje dag kunde starta såhär!

img_5991.jpg

Efter eventet gick jag tvärsöver gatan till kontoret där jag hade ett möte och jobbade ett par timmar. Drack denna supernyttiga juice men alltså, gröna juicer är ju inte gott. Jättenyttigt och bra javisst men gott… nä.

img_5994.jpg

På lunchen körde jag ett Megaformer-pass med Dani. Galet jobbigt haha. Fick några frågor om Megaformer, det är alltså en träningsform man utövar med hjälp av denna maskin. Fokus ligger på att bygga styrka och man gör alla styrkeövningar väääldigt långsamt. Riktigt bra för att skaffa sig snygga, starka muskler! Känner redan hur jag börjar bli starkare, så coolt.

img_6002.jpg

Efter träningen pulsade jag fram i snön för att hämta ut ett paket på andra sidan stan, åt en liten lunch på vägen för att inte avlida och kom hem som en snögubbe. La mig i soffan framför Girls för att tina upp.

img_6005.jpg

Sen gjorde jag en acaibowl med extra mycket nyttigheter i som mellis. Och nu ska jag ta en lång dusch och jobba någon timme till innan det är dags för middag. Blir lax med pesto och en sötpotatis-sallad, standardrätt här hemma. Puss!

  1. Åh vad är receptet på laxen med pesto/sötpotatis-sallad? Har fått en liten bebis som har kolik så jag måste utesluta mjölkproteinet för att se om det kan vara det. Så alla tips på maträtter utan mjölkprotein gör jag high-five till. (det låter iallafall som att detta är utan mjölkprot)

    1. Ekologisk lax och smetar på pesto + parmesan, in i ugnen 20 min! Sen skiva upp sötpotatis, in i ugnen 15 min, ta ut för att hälla över tryffelolja, salt och peppar (de blir krispigare om man väntar med att hälla på dem 🙂 och sedan ytterligare ca 10 min. Har ugnen på 175 grader!

      Därefter gör jag en sallad på det jag har hemma, denna gång bladspenat, avokado, rödlök, tomater och paprika. Dressing på olivolja, balsamico, salt, peppar, dijonsenap, honung och citron!

      Ibland kör jag ner sötpotatisen i salladen och blandar om eller så blir det lax, sötpotatis och side-sallad 🙂

      PS Tänk på att det är ost i pesto = mejeri. SÅ du kan byta ut peston och osten mot t.ex. en halv pressad citron och en halv kruka basilika eller persilja. Puss!!

  2. Säkert en himla underlig fråga. Men vi har också tv:n på väggen och ingen tv-bänk (vill heller inte ha en) men undrar var vi ska gömma ps4:an. Hur har ni gjort?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi