Let’s go to Paris!

 

Såhär såg det ut sist som jag och Jossan var i Paris tillsammans, i april 2016! Nu hämtar hon upp mig i en taxi om prick en halvtimme och sen är det dags för ett par dagar i världens bästa stad.

Vi hörs när jag är i Paris, men kika in lite senare igen för veckans ”Frågor med Forni” som kommer i eftermiddag.

PUSS!

  1. Trevlig resa!
    För några år sen skrev du ett inlägg när du var chef tror jag, om att typ vissa anställda inte gav allt (på fredagen tror jag) medan du såg det som att man ska nå målen tillsammans, sen fick du feedback på bloggen som hjälpte dig förstå den andra sidan. försökt hitta de inläggen igen men utan framgång. Vet du, eller någon läsare, vart jag hittar detta på bloggen?? Förlåt för luddig fråga men minns inte exakt.. vill verkligen läsa de inläggen igen

  2. Hej Michaela! Har alltid undrat hur du/ni brukar göra när ni är utomlands och ska till massa olika restauranger och käka. Bokar ni liksom bord i förväg typ via internet eller hur gör man? Hatar när man måste flänga runt för att hitta ett ledigt bord när man redan är grinig och hungrig i en främmande stad!
    Ha det bäst i Paris!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi