Miss Kô / Hello Paris!

En liten selfie innan jag hoppade in i taxin mot Arlanda + fem bilder från gårdagens middag

Bon Jour Paris

Kan ni förstå att det ska bli 17 grader och sol här idag? Tack vädergudarna!!!

Vi tog oss i alla fall till Paris igår eftermiddags och igår kväll åt vi middag på Miss Kô som är en trendig asian fusion-restaurang här (tänk typ ett mer spaceat Miss Voon eller Kasai!). Jag åt lunch där förra året som var sådär men middagen igår var helt fantastiskt god, härlig och trevlig. Dj:n spelade BARA RnB-hits genom hela middagen så det blev en del sittdansande vilket jag älskar. Efter en drink, massa sushi som vi delade på och slutligen ett gäng varma mini-donuts (!!!) åkte vi tillbaka till hotellet och somnade sött. 

Nu har vi precis vaknat, jag ska hoppa in i duschen en sväng innan det är dags att ta sig an den här stan. Ha en härlig fredag så hörs vi sen – puss! 

  1. Förlåt, tänkte inte kommentera först men nu har jag sett det på tre ställen. Det stavas ”bonjour” i ett ord inte två.

    Hoppas ni får en fin vistelse i Paris!! 🙂

  2. Alltså den där drinken ser helt sinnesjukt god ut!!!! Kommer du ihåg vad den hette mån tro?

    1. Swimming Ko hette den! Det är typ en champagne-sangria, nog ganska lätt att göra hemma! Champagne/cava, färska frukter och bär + aprikos-likör och soda hade dem toppat med har jag för mig :)))

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi