WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Vaknade vid sju av mig själv men låg i sängen och drog mig till åtta, härlig start på veckan. Mötte upp SofieSnickarbacken 7 vid nio för en lång och mysig frukost innan jag drog vidare till kontoret där jag sitter nu. Eftersom att jag var i Paris i förra veckan har jag en del att ta ikapp, men jobbade några timmar igår så det känns helt okej i alla fall.

Jag har en hyfsat normal vecka framför mig med lagom mycket på agendan, skönt. Vi tittar!

Måndag: Lunch-yoga följt av kontorsjobb resten av eftermiddagen.
Tisdag: Pressfrukost för Day Home på morgonen och sen ska jag spela in en SÅ rolig grej, ni får se imorgon!
Onsdag: Morgonmöte med Patriksson PR om en kommande kampanj, möte med min revisor strax efter lunch och så ett sista möte på eftermiddagen. Kontorshäng däremellan. Juste, måste sortera massa papper och grejer fram tills mötet med min revisor, yay *not*. På kvällen ska jag på en middag som Säker Stil-tjejerna håller i, det ska bli väldigt trevligt!
Torsdag: Morgonträning på Be.Core och på eftermiddagen ska jag ta med Linda på yinyoga. Hon är lite för stressad så vi ska se om ett härligt yinyoga-pass kan få ner henne i varv, hoppas det! Jag hade egentligen tänkt att jobba hemma på torsdag men nu lutar det åt en dag på kontoret istället, brukar få så mycket energi efter morgonträning så då känns det bättre att gå till kontoret och jobba på innan jag avrundar dagen med yoga.
Fredag: Jag har aldrig hunnit boka in mina fredagar när jag gör veckans planer haha, det brukar alltid bli ett par möten på fredagar men jag har en lunch med Alexia inbokad i alla fall, härligt avslut på veckan!

Morgonens frukost, en smoothiebowl med choklad och så bryggkaffe!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi