New in: Gucci Slip-ins

Slip ins from Gucci

Ni som har koll på mig vet att dessa funnits på min önskelista sen förra sommaren. Dock hade jag lite svårt att bestämma mig för vilken modell och färg jag skulle satsa på men det blev de svarta, klassiska slip-insen och jag är så galet nöjd. Sitter perfekt på mig och känner verkligen som ett par Michaela-skor. Kom fort nu våren!

  1. Hej
    Jag undrar vad du tycker om Benton, Snail Bee High Content Essence som du skrev om tidigare? Vad tycker du allmänt om produkten? Resultat, konsistens mm? Vill prova själv men tänkte se vad du tyckte innan 🙂

  2. Snygga! Ska du behålla de du köpte nyss från Marni då? Tänkte att de båda är svarta slip-ins och jag personligen skulle alltid välja gucci modellen framför de från marni 😊 Och hur gick de med dina ”päls slip-ins” med slingback, lämnade du tillbaka dem? Aldrig sett dem dyka upp i bloggen?

    1. Jag behåller båda! Älskar dem och tycker det är olika stil. Marni är lite mer ovanliga vilket blir roligt att bryta av med. Jag har använt dem men remmen där bak ramlar av rätt lätt vilket gör dem sååå svåra att gå i tyvärr 🙁

  3. Helt off topic från det från det här inlägget, men kanske något för Frågor med Forni.

    Kan du inte berätta mer om hur du mådde precis innan du gick in i väggen? Blir man helt avtrubbad som det sägs? Jag är nog själv i riskzonen och tycker att det är svårt att veta när det är ok att fortsätta köra på och när det är risk att det blir för mycket.

    1. Hej Emma!
      Tar mig friheten att ge min syn på saken. Jag gick själv in i väggen för snart två år sedan. Saken är den att om du själv upplever att du är i riskzonen då har det redan gått för långt. Det är NU du ska bromsa. Det positiva är att du vet om var du befinner dig, vilket ger dig bättre förutsättningar att undvika den totala kraschen. Befinner du dig i riskzonen så är det nu, just nu, du bör vidta åtgärder. Eftersom jag inte vet hur din situation ser ut och alla människor är olika går det inte att säga precis hur just du ska göra. Men några tips är, jobba mindre (ingen övertid osv), gå ner i arbetstid, säg nej till aktiviteter utöver jobbet som tar energi. Eller om du är i det skedet att du behöver totalvila så är det sjukskrivning som gäller. Gå till läkaren och berätta hur du mår. Studerar du så går det ju att gå ner i studietid. Prata med arbetsgivare, familj och vänner och berätta hur du mår. Det kan hända att de i din närhet kan hjälpa dig med att komma vidare. Högst antagligen har de också sett hur du mår och kanske oroat sig. Det är aldrig, och jag menar ALDRIG värt att gå in i väggen. Vad du än bestämmer dig för att göra så rekommenderar jag också att du går och pratar med någon. Det är väldigt sällan någon jobbar för mycket eller driver sig själv för hårt bara för att liksom. Det finns oftast en bakomliggande orsak/orsaker som gör att du pushar dig själv för hårt. Det är sällan mängden aktiviteter i sig som är problemet utan oftast att man har svårt att säga nej, inse sitt eget värde, vill vara andra till lags p.g.a. felaktiv självbild, dålig självkänsla osv.
      Jag vet inte vad det är som gör att du upplever att du är i riskzonen men för mig så ringer alarmklockan högt av att du säger det. Vissa blir avtrubbade och känner just ingenting, andra blir speedade och kör på alldeles för fort innan det tar stopp. Det kan se ut på tusen olika sätt. Men ta dig själv på allvar och gör de förändringar i ditt liv som är nödvändiga. Är det att göra mindre grejer på fritiden eller är det att gå på sjukledigt, bara gör det som krävs. Det är inget misslyckande utan istället ett tecken på att du vet ditt eget värde och respekterar dig själv tillräckligt för att se över hur ditt liv fungerar.
      Kram!

  4. Hur är priserna i Paris på ex Gucci och Celine jämte med Sverige? Funderar nämligen på att åka till Paris i vår och undrar om det är med värt att shoppa där än här! Tacksam för svar 🙂 <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi