Happy friday! xx

Börjar morgonen med åtta bilder från middagen i onsdags med Säker Stil!

God morgon gänget!

Hur mår vi idag? Jag unnade mig sovmorgon till halv nio, sån lyx! Nu har jag ätit frukost och tagit tag i morgonens mejlskörd, ska planera för ett par samarbeten innan jag sticker iväg på lunch. Härligt med helgkänsla! Kan tänka mig spaghetti med köttfärssås och ett glas rött ikväll, mums…

  1. Din blogg!!! Måste bara skriva.. Hade inte varit inte på ett par dagar pga stress och nu går jag in och ba fåe massa mysig och härlig energi av dina inlägg! Din blogg är verkligen en ”safe zone”, jag som också lider av högkänslighet måste vara noga med vilka bloggar jag läser för att ej bli negativt påverkad. Men din blogg GER SÅ MKT! Du verkar vara en fantastisk människa som sprider värme! Ville bara skriva det! Trevlig helg!

  2. Åh GUD Michaela vad gott det där lät; ”spaghetti med köttfärssås och ett glas rött ikväll” haha! Längtar till kvällen nu. Ha en superbra helg, kram!

  3. Måste instämma med ”Julia”, din blogg ger så mycket positiv energi!! Känslan när man inte hunnit läsa några dagar och vet att man har en massa mysläsning framför sig, den är riktigt härlig! Kram och hoppas du får en fin helg Michaela!

  4. åh vad ebba är stor nu, så fint <3 låter jättegott med köttfärssås och rödvin… jag brukar alltid ha i lite av det rödvinet vi dricker till i själva såsen, gör det underbart mustigt och gott.

  5. Hej, Tack för en fantastisk blogg med både personlighet och materiell inspiration! Jag är på jakt efter en ny väska och skulle behöva råd. Jag skulle vilja ha en härlig väska nu till sommaren och har funderat på Gucci dionysus eller Gucci marmont i någon härlig färg. Angående mitt väskköp så tänker jag att jag vill göra den bästa investeringen och kunna sälja väskan om ett par år och i princip inte förlorat något på det. Mina andra väskor jag äger har ökat i värde med åren ( LV speedy och trio bag). Vad tror du om gucci modellerna och hur står dom sig de närmaste åren? Annars undrar jag om det finns någon annan väska som du tror är bra ekonomisk investering? Stor kram / Anna

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi