WEEKLY PLANS

Tack för stödet och kärleken <3.

Jag vaknar upp till en måndag med noll energi. Den här veckan är full av aktiviteter men jag erkänner redan nu att det känns tufft, min sociala energi är inte svinhög. Jaja, man kan inte göra mer än sitt bästa.

Måndag: Strax ska jag kila upp till Linnea på Revive-kliniken för en ansiktsbehandling. Jag var hos henne på en behandling i somras efter rekommendationer och oj så bra det var. Min hud har varit lite bråkig på sistone så det här känns som en fin present till den. På lunchen blir det yoga, om jag orkar, och sen har jag en to do-list som är längre än den vanliga. Blir en lång jobbdag men jag avverkar den hemifrån.
Tisdag: Plåtning för ett samarbete på lunchen! Ett roligt samarbete som jag tror att ni kommer tycka om. På eftermiddagen har jag tre olika möten på kontoret och på kvällen ska jag på middag med det kvinnliga nätverket Women With.
Onsdag: Kontorshäng, ett möte och en lunchdejt med Agnes. På kvällen ska jag på en middag som Bingo arrangerar.
Torsdag: Morgonträning, kontorshäng och lunch på Lindex. Meli Meli har invigning av deras nya kontor på eftermiddagen så min plan är att titta förbi och säga grattis på vägen hem från kontoret.
Fredag: Pressfrukost för Hers med Hannah & Amanda, kontorshäng, presslunch för RAW (ekologisk HÅRvård!). På eftermiddagen ska jag rodda som bara tusan för på lördag håller jag i ett event för nästan 20 tjejer (!). Mat, dryck och detaljer ska inhandlas under fredagseftermiddagen innan jag ska hem och fixa i ordning lägenheten. Kul!!!

Okej veckan, då kör vi då.

  1. Vilket underbart citat! Perfekt en måndag som denna som känns rätt tung. Sparade ner den på skrivbordet direkt.

  2. Jag läste ut din bok Jag är inte perfekt tyvärr i helgen och efteråt ville jag bara att du skulle få veta vad jag kände och tyckte. Jag älskade den! Jag kände igen mig, jag började fundera och jag tog till mig av dina tips. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det på något annat sätt än att jag kände mig annorlunda efter att ha läst den. Som en lite starkare och klokare människa. Min ångest försvinner inte över en natt, men den känns hanterbar och jag börjar må bättre. Så tack Michaela, för att du skrivit den här boken! Tack för att du hjälpt mig i mina ångestkänslor!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi