Bråkiga dagar

Jag och Joss igår 

Jobbiga grejer avlöser varandra dessa dagar. Tur att jag hann få in den energigivande middagen innan två jobbiga besked kom på kvällen. 

Slutar aldrig förundras över hur fantastiska människor kan vara, alla tjejer på middagen igår var så öppna mot varandra, nyfikna och generösa med tips, råd och kärlek. Bästa kombon! Kvinnliga nätverk for the win. Extra kul att vara i ett sammanhang där man får prata jobb hela kvällen helt ogenerat också. 


Och ja som ni kanske märkte blev det inget BN-framträdande igår, fy så besviken och irriterad jag blev på produktionen men jag antar att man lär sig av alla erfarenheter? Typ tacka nej till detta i framtiden hehe. 

Nåväl. Det är onsdag, jag ligger nyduschad i sängen, snart ska jag äta frukost och sen kör vi ännu en fullspäckad dag. Puss. Stay strong!

  1. Superkul att träffa dig igår Michaela! En underbar debutmiddag hos WomenWith för mig. Hoppas att resten av veckan är snällare mot dig. Ses snart igen! Kram!

  2. Kan du inte skriva ett inlägg om linkedin istället? Blev nyfiken varför du tycker om det minst hehe, mina lärare tjatar så mycket om det hela tiden och hur viktigt det är, men förstår inte riktigt varför dom tycker det.. Kanske är viktigare i andra branscher än just den du är i, men skulle gärna vilja höra din åsikt <3

  3. Ååå vad besviken jag blev igår, kollade på Breaking news bara för att få se dig och så stryker de just den punkten. Förstår att du blev irriterad… Men hoppas att du får en fin dag idag 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi