Frågor med Forni

Hej!
Vi håller på att renoverar, och det enda jag ser överallt är golv…såg ert fina trägolv!! Är det ett gammalt golv..eller har ni lagt nytt?? Vilket isåfall?
Gillar din blogg skarpt!

Hej tjejen!

Det är ett gammalt golv och har nog legat här i all oändlighet (typ 100 år…). Tack – jag älskar det också!

Forni vart köper du alla fina t shirts med små fina tryck eller mönster på? Någon randig som exempel?

Comme des Garcons har fina, randiga tröjor! Annars gillar jag Ganni, NA-KD och Asos. Puss!

Hej fina fina du! Den t-shirt du hade på dig på Alexias blogg vart kommer den ifrån? Så fin på söta dig<3

Hej fina!

Det är en t-shirt från Moschino och finns på Zalando. Håll utkik – kommer ett samarbete med hela outfiten i nästa vecka! Puss!

Hej,

Älskar din blogg. Så personlig och fin. Jag har en fråga som kanske kan vara med i nästa ”Frågor med Forni”. Läste precis någons fråga om Givesom och då fick jag en funderare. Vad hette din tjejkompis som du drev företaget med nu igen? Umgås ni inte längre?

Hallå tjejen!

Tack för varma ord <3 Det är nog Lin du pratar om! Ingenting hände men åren går och vänskapsrelationer förändras. Vi hörs ibland men umgås inte regelbundet. Puss!

Vad brukar du göra när du är gråtig, har en dålig dag, vad lindrar liksom lite? Tusen kramar<3

Soffan och något gott. Det är verkligen mitt bästa botemedel, att hitta energi i mitt trygga hem. Ser till att ta ett långt bad, kryper ner i soffan med sköna kläder och äter något jag tycker om. Där fyller jag på snäll-kvoten till mig själv. Andra saker som funkar är att ringa mamma eller prata av mig med någon, jag gillar att prata av mig med Linn på kontoret eller någon annan vän som förstår sig på mig och är bra på att vara stöd.

Hej Forni!
Jag har en fråga till frågor med Forni! Hur, var och hur ofta bleker du dina tänder? Och vad kostar det? Och bleker dina bloggkollegor på samma sätt som du? Är sugen på att bleka! Mvh sann kaffe-, rödvin- och te-lover 😉

Jag bleker vartannat år (men nu var det 2,5 år sedan sist) hos Eva Hultén som är världens finaste, raraste och härligaste människa. Freakin’ love her. Hon gör en väldigt naturlig blekning (är tandläkare i grunden) så de blir inte sådär SUPERVITA utan ger ett naturligt resultat som håller länge. Jag har testat en annan blekning en gång och fy, aldrig mer. Ilade så jag grät i flera dagar. Hos Eva får jag ett naturligt resultat som håller i två år. Rekommenderar henne varmt. Puss!

Nyblekt efter ett besök hos Eva!

  1. Är så sugen på ett par Gucci slippers som du har och ska isf beställa, så hur upplever du att storleken är?

  2. Hej Michaela!
    En fråga till nästa Frågor med Forni:
    Jag har fått en plats via mitt universitet till en utbytestermin i Bergamo (utanför Milano) till hösten.
    Jag undrar, har du varit där och vad tyckte du om staden? Om inte, vad kan du säga om norra Italien om du varit runt där? Har egentligen 0 koll men tycker bara det känns så spännande att åka dit!

    Kram!

    1. Jag var inte i Bergamo/Milano, men väl i Brescia med omnejd som ligger nära! Otroligt vacker natur och snälla människor. Venedig och Verona på bekvämt avstånd – ett måste! Gillade norra Italien massor!

  3. Hej Michaela!
    Även jag har en fråga till nästa Frågor med Forni. Det hade varit så himla intressant att höra mer om de nätverkan du är med i. Tänker på Women with och liknande. Vad är det bästa med sådan nätverk? Hur hittade du det som passade dig bäst?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi