Michaela Forni

Inspiration

På begäran: Klänningar för fest/bröllop/bal

I samarbete med Bubbleroom

Ni är många som har efterfrågat klänningar inför den festperiod som är runt hörnet med bröllop, bal, student och så vidare. Speciellt festklänningar i schyssta prisklasser. Så jag hörde av mig till Bubbleroom och frågade om vi skulle göra ett samarbete ihop där jag visar upp klänningar ur deras sortiment – eftersom jag tycker att de har fina och prisvärda klänningar i sortimentet!

Med det sagt, här kommer tre stycken favoritklänningar med fokus på fest och bal. Senare i vår kommer ett till inlägg med mer fokus på student!

Chiara Forthi Maxidress hittar du här (klick!)

Det här är helt klart en balklänning i mina ögon. Stora stenar och ett plagg som syns utan att ta alldeles för mycket plats. Saker jag gillar extra mycket med plagget: att klänningen inte sitter åt någonstans, har en bra vaddering för bysten samt en resår i ryggen vilket gör den enkel att få på/av.

Tamale dress i midnattsblå hittar ni här (klick!)

Det här är min favoritklänning, så enkel men ändå speciell! I ryggen har den en liten urringning och sedan knäpps den med två sidenband bak i nacken, mycket tjusigt. Jag gillar att den är så mjuk och snäll i materialet men ändå sticker ut med spetsen. Perfekt för bröllop som inte kräver långklänning eller inför vårens födelsedagsfester.

Chiara Forthi Francine i smaragdgrön hittar ni här (klick!)

En riktig smaragd! Plus för att du kan ha bh under klänningen om du vill. Kan vara svårt att hitta fina klänningar som inte kräver bh annars tycker jag. Jag har ju själv inga problem med bysten men mina vänner som har större byst än mig upplever att det är svårt att hitta finklänningar som funkar med bh under. Här är en! I den härligaste gröna färgen. Hur fin till våren eller sommaren!

10 svar till “På begäran: Klänningar för fest/bröllop/bal

 1. Jo skriver:

  Hej Michaela! Superfina klänningar! Men, kan du inte göra ett inlägg med fina klänningar för bröllop för bruden?! Som inte ser ut som gräddbakelser.. skulle vara sjukt uppskattat!

 2. Linda farrell skriver:

  Vad roliga ni bloggare är, alla skriver: vet att många ha frågar om min tröja, klänningar or whatever, i sammanhanget bara för att ni redan har blivit köpt av någon reklam, missförstå mig inte , jag vet att ni överlever tack vare reklam och samarbetspengar, men som kund; alltså vi läsare! Så blir det bara mer och mer ikke trovärdigt längre, förr så köpte jag verkligen väldigt mkt produkter pga bloggare, litade till 100 procent på många av er, men idag, no way,

  1. forni skriver:

   Hej Linda! Jag har fått många frågor om just detta, får många frågor om massa saker, och försöker ta upp dem i bloggen utifrån mina läsares önskemål. Sedan är det upp till mina läsare vad de vill ta till sig och inte!

 3. Stephanie skriver:

  Hej Michaela! Älskar din blogg. Läser den varje dag men har ett problem. Varje gång jag går in på din blogg och ska läsa dina inlägg på min iPad hakar den sig och laddar om sidan flera gånger. Framförallt om det är många bilder i inlägget. Är det fler som har detta problem och hur ska jag i så fall lösa detta? Min sambo säger att det brukar bli bättre om jag läser via datorn men det har jag ingen lust att göra. Hoppas det finns något enkelt sätt att lösa detta på. Ha en fin dag!

  1. Sara skriver:

   Jag har liknande problem, flera gånger har det hänt att safari kraschar just när jag försöker gå in på Fornis blogg på iPhone. Appen liksom fryser, svarar inte och jag måste force quit:a. Jag antar att Michaela inte har möjlighet till samma tekniksupport som de under en större bloggportal.

  2. Johanna skriver:

   Samma sak för mig. Jag har gett upp att läsa bloggen från ipaden. Kan inte ens läsa ett helt inlägg förrän sidan ska laddad om igen. Det funkar dock bra från mobilen och datorn, bar via ipaden det händer. Sjukt störigt iaf!

 4. Lisa skriver:

  Du var JÄTTE fin i den sista gröna klänningen!!!!!!!!!!!!! <3

 5. elin skriver:

  den i mitten!!!! Dör vad fin!

  1. E skriver:

   Instämmer!! + Michaela som är så vacker att man ba äääeh orkar fan inte! <3

 6. Mina skriver:

  Åh vad härligt med lite inspiration, har så svårt att hitta balklänning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *