Michaela Forni

WORK

WEEKLY PLANS

Gud vilken trevlig start på dagen jag fick med en två timmar lång frukost. Det blev en supernyttig juice, chiapudding och så kaffe med mandelmjölk + raw snickerskaka till efterrätt, yummie. Känner mig ordentligt skör i kroppen men har bestämt mig för att köra på fram till 15, sen hem och däcka med x antal koppar ingefära & citronvatten.

Måndag: Frukostdejt med Sara följt av jobb på kontoret. Även om jag känner mig dålig så har jag en del grejer som behöver röjas undan så lika bra att gå till kontoret och fokusera några timmar innan jag går hem och dör i soffan.
Tisdag: Jobba hemma och bli frisk!
Onsdag: Möte om att gästa en tv-serie på förmiddagen och sen lunchdejt med Hamilton. Beroende på hur jag mår håller jag mig hemma utöver det, annars kontoret.
Torsdag: Pressfrukost på Snickarbacken 7 på morgonen och sen ska jag skriva kontrakt samt ha uppstartsmöte för ett samarbete jag ska göra under kommande kvartal. Lunchen tillägnas Jossan, Vanja och Margaux då vi har bokat in en härlig lunchdejt och på eftermiddagen har jag ett par möten på kontoret. På kvällen har Petra styrt upp en middag hemma hos sig, hoppas jag är frisk till dess!
Fredag: På fredag ska jag spela in en webb tv-serie på mitt gamla kontor, mysigt! Sen har By Malina bjudit in till en drömmig presslunch och på kvällen ska jag och Margaux gå på Let’s Dance. Höjdpunkten på veckan haha!

Två måndagsbilder som jag pinnade tidigare. Update: tog bort sista bilden!

8 svar till “WEEKLY PLANS

 1. Johanna skriver:

  Läste precis att ingefära är superbra mot illamående och även åksjuka osv, tänkte på dig då så tips tips!<3

  1. forni skriver:

   Är det sant? Vad spännande, ska googla om det direkt. Puss!

 2. Johanna skriver:

  Ja jättesöt förutom att den ser ut att vara i fångenskap <\3

  1. forni skriver:

   Nä men va :( det såg jag inte… eller tänkte inte på det snarare. Hur vet man det?

   1. Marie skriver:

    Stenväggar är ju inget man ser i frihet 😉

    1. Alexandra skriver:

     Michaela, alla kan lägga upp en bild på något gulligt utan att tänka så mycket mer än att det var ett gulligt djur. Det gör inget <3 Jag tror att många av dina läsare är väldigt på dig om precis ALLT eftersom du ses som en sådan förebild – vilket du ska ta som en komplimang! Men vi som läsare ska också komma ihåg att du är en människa och att ingen är perfekt, tyvärr. Jag ser otroligt mycket upp till dig och förstår inte hur du orkar med alla pekpinnar andra tjejer ger dig dagligen, att du fortfarande orkar vara så öppen och personlig i bloggen är ett under. Jag är tacksam över det, sluta aldrig blogga. Kramar!

 3. Lisa skriver:

  Så skönt med en bra start! Det fick jag också. Vågade gå emot min rädsla för att ta mig ut (när jag har ångest). Gick en promenad, ringde en vän, lämnade iväg en påse med för små kläder, och gick till en blomsterbutik. Så stolt över mig själv, åh vad tacksam jag är.

  1. forni skriver:

   Åh vad fint att vi båda fick en fin start på dagen, trots att måndagar kan vara rätt tunga ibland. Hoppas din kväll blir mysig <3 Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *