Gah… förköp mina Flattereds!

I samarbete med Flattered

Fick en tår i ögat när jag såg hur fint gänget på Flattered hade byggt upp undersidan för mina sandaler <333 Det är verkligen ett av mina absolut roligaste samarbeten någonsin.

Nu finns de alltså ute att beställa hem om du vill! Så får du dem direkt när leveransen kommer om ett par veckor. De finaste jäkla sandalerna som går att hitta om ni frågar mig.

Förutom rosa och gul kommer dem i de mer klassiska färgerna svart och beige också. Vi lyckades hitta den perfekta beiga nyansen så de är riktigt vassa om ni frågar mig. Ni hittar alla här.

  1. Så fina! Tycker det är så upplyftande och inspirerande att se kvinnor i ens egen ålder våda drömma och förverkliga dem!

  2. Riktigt snygga, ska prova dem (har väldigt breda fötter) och hoppas de passar. I sådana fall är det ett tänkbart alternativ till ett bröllop jag ska på till sommaren.

  3. Visste att du skulle komma med något riktigt fint men WOW vad imponerad jag blev när vi fick se skorna första gången! Jag och min pojkvän ska till Italien tillsammans i sommar, det blir vår första riktiga resa tillsammans, så dessa hade ju varit perfekta. Tyvärr lite saftigt pris för just mig men det är ju ingen tvekan om att dom kommer sälja slut på nolltid!

    Vill också passa på att säga att det är dina inlägg jag ser fram emot mest under dagen. Egentligen läser jag mest modebloggar men jag har fastnat så för dina inlägg som alltid känns äkta. Tycker du som person verkar så otroligt genuin, omtänksam och förståndig. Du inspirerar mig varje dag och jag hoppas du fortsätter blogga en lång tid framöver!

  4. Redan beställda! Valde dom svarta, ser fram emot en underbar sommar ihop med de fina skorna! Tack!

  5. Så snygga! Kvinnliga och eleganta! Dom ser också riktigt sköna ut. Jättefint samarbete mellan dig och Bella.

    1. NK, vissa MQ-butiker och sen massa fler butiker runt om i landet. Om du har en butik vid dig som har Flattered kan du bara fråga efter min modell! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi