Var tar tiden vägen?

Jag tänkte skriva god morgon, för när jag började skriva det här inlägget (09.14) så var det ju faktiskt morgon… haha. Sen fastnade jag med jobb. Så kan det gå!

Jag är hemma idag som jag berättade igår vilket behövs för min koncentration när jag har så fruktansvärt mycket att göra. Tillbringade förmiddagen med att bland annat lägga en order på sååå fina kläder som jag hittade på en sajt som jag ska jobba med kommande kvartal. Jag har varit inne och spanat lite innan samarbetet och hittat flera godbitar men det hade kommit in mycket nytt också så ha-begäret växte. Det slutade med att jag la grejer i varukorgen för närmre 30 000kr hahaha, ville verkligen ha allt men fick köra uteslutningsmetoden. Någon måtta får det vara. Blev sex fina saker som ni får se snart när samarbetet kickar igång.

Nu sitter jag och äter lunch, unnade mig bananpannkakor med nutella och jordgubbar dagen till ära. Har fortfarande ont i halsen… jag är inte förkyld utan får som sår på mina stämband om jag har överansträngt rösten. Mina stämband är extra känsliga efter att jag opererade bort en cysta på dem för snart fyra år sen tyvärr, och såren som uppkommer gör att jag måste vara hemma och vila rösten tills det känns bättre. Men det känns precis som halsont vid förkylning så citronte och massa ingefära brukar göra susen! Och nutella såklart.

Jaja, snart kommer två roliga inlägg upp så håll utkik!

Brände mig när jag lagade pannkakorna… jag är så arg och besviken på mig själv för senaste veckan har jag varit så sjukt klumpig, vet inte vad det beror på? Har tagit sönder hela fyra saker i vårt hem och blir så less på mig själv. Gillar ju både mina saker och min hud som nu bränner som fasiken. Suck.

  1. Nu kanske detta inte alls är relevant i ditt fall men ja blir något så otroligt klumpig just runt PMS/mens tiden. Goggle just och tydligen kan det vara en grej. Är ju också den tiden på månaden man som minst orkar med att ha sönder saker/ göra sig illa..

  2. Aloe vera är ett måste när man bränt sig! Gick omkring med en bit av växten i somras när jag brände mig på en kamin. Så fort gelen hade försvunnit så sved det igen.

  3. Kan du inte skriva hur du gör när du yogar! Jag går olika kurser och klasser, men skulle vilja göra det hemma också, som avslappning. Kör du ett eget program, kan man hitta nått på internet? Hur gör du? 🙂

    1. Vill du ha yoga som avslappning hemma så rekommenderar jag yinyoga och appen Vila sig i form. Den kostar en slant men är verkligen suverän!!

  4. Här är en till som blir sjukt klumpig innan mens. Tog låång tid innan jag såg sambandet. Så fruktansvärt i och med att det är just då man har som minst tålamod också :((

  5. När jag var som mest stressad och i min utmattning blev jag otroligt fumlig och klumpig. Kunde ramla, tog sönder fler koppar, assietter osv (vilket aldrig hänt innan). Så om du haft en hektisk period så kan det vara ett tecken på att mer återhämtning behövs. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi