Säljes: Stella McCartney-väskor

Uppdatering: Jag har fått in extremt mycket mejl om väskorna så de kommer att säljas till någon av dem som mejlat nu under förmiddagen, <3

Nu när det har ramlat in lite nya väskor i mitt liv så har jag behövt rensa. Gillar ju inte att ha för mycket saker vet ni och säljer eller skänker väldigt mycket kläder och accessoarer varje år (skulle aldrig slänga!). Dessa två Stella McCartney-väskor har varit så älskade i mitt liv men nu är det dags att någon annan får älska dem.

”Marmorerad” liten väska från Stella McCartney med en silverkedja som går att vira runt väskan om man vill ha ett kortare axelband (väskan går utmärkt att ha både cross-over och som ”aftonväska”).

Den här väskan är perfekt för olika semestrar och man vill ha händerna fria, eller när man inte har så mycket grejer med sig. Jag får plats med liten plånbok, mobil, nycklar och smågrejer som typ läppglans, värktabletter, liten puderdosa etc.

Ord. pris ca 4-5000kr (minns faktiskt inte exakt…), säljer den för 2000kr. Mejla michaela@forni.se om du är intresserad och märk mejlet med ”Liten Stella”

Såld!

Stella McCartney Falabella Bag i grå/greige med guldkedja. Den gråa finns inte kvar längre på webben men den svarta hittar ni här. Så lekfull väska som går att bära på många olika sätt, rymmer oväntat mycket grejer och har det finaste ljusrosa innerfodret. Känns så lyxig och passar till typ alla tillfällen? Mycket användbar väska.

Ord. pris 8000kr, säljer för 4000kr. Mejla michaela@forni.se och märk mejlet med ”Stor Stella”

SÅLD!

P.s pälsbollen tillhör inte väskan, satte på den ibland som en gullig detalj bara. Dustbag finns till båda väskorna!

P.s 2 vänliga mejla bara om du vet att du vill ha någon av väskorna, blir väldigt mycket extra-arbete annars med alla mejl.

Puss!

  1. Åh, kan inte du göra ett skoinlägg om alla dina gamla favoritskor, din kärlek till skor etc. ? 🙂 Typ som det du gjorde om väskor för några år sedan.

  2. Synd att man inte hann se detta inlägg i tid? Hade jättegärna köpt den lilla Stella McCartney väskan. 🙁 Hör av dig om det köpet inte går igenom.

    1. Hej tjejen

      Ja det är så tråkigt att jag inte har väskor till alla, fick säkert 200 mejl på bara ett par timmar om dem så de gick väldigt fort (var på inspelning så hann inte se mejlen förrän vid lunch). Ni får hålla utkik på Blocket, Ebay och Tradera!

      Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi