Inspelning!

Jag hade en sååå rolig dag igår! Var nämligen förbi mitt gamla kontor <3 för att spela in ett litet klipp tillsammans med Nadia och Rodeo! Nadia är stylist sen många år tillbaka och har alltid ett spännande sätt att ta sig an kläder och mode tycker jag, därför var detta extra kul. Vi spelade nämligen in ett klipp om hur man stylar mina skor på olika sätt. Kan säga att vi ser på styling och outfits sååå olika och det var prick det som gjorde det så kul! Olika på vissa plan men också exakt samma vision på andra plan.

Extra kul att se hur någon annan tänker kring något man själv har tagit fram. Ser verkligen fram emot att visa er klippet när det kommer! Kul att vara tillbaka på gamla jobbet också. Vet inte hur många timmar jag har tillbringat i den där studion.

Min första outfit: byxor från By Malene Birger/Wakakuu, skjorta från By Malene Birger/NA-KD, Flattered x Michaela på fötterna
Min andra outfit: LJUVLIGT set från Stylein och Flattered x Michaela på fötterna

  1. Hej Michaela, undrar om du någon gång varit eller är orolig för om din PMS/ångest påverkar ditt och Ds förhållande? Allas ångest tar sig ju i uttryck olika, men känner du nånsin att den påverkar er eller att du känner dig ”jobbig” (jag vet självklart att må dåligt/PMS inte är något man kan styra eller borde ha dåligt samvete över, men ibland kan man ju inte hjälpa de känslorna ändå ) för att du mår dåligt?

    Tack för en fantastiskt blogg!

  2. Men wow, du är så inspirerande Michaela!
    Har följt dig och din blogg så många år nu och du inspirerar mig så himla mycket.
    Vill skicka en KRAM<3 här igenom för du verkar vara så otroligt härlig att umgås med,
    och för att du är en sådan stor inspiration för mig. Hoppas så att få träffa dig en dag och hälsa! 🙂

    KRAM!

  3. Hallåå! Jag har en fråga till ”frågor med Forni” det är nämligen så att jag har börjat träffa en kille som är 7 år äldre än mig 21 vs 28. Jag märker att han tycker att åldersskillnaden är lite jobbig då han jämför mig med sina ”små-kusiner”. Vi har bara träffats några gånger men jag är intresserad av honom men jag märker att jag typ tar avstånd från honom när han tog upp det här. Jag tycker inte det är rättvist av honom att döma mig för min ålder då han inte vet vem jag är och hur jag fungerar som person…. min fråga är då, ska jag bara ge upp hoppet att han kommer ändra sin åsikt eller ska jag fortsätta prata och träffa honom med risken att jag kommer bli sårad i slutändan?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi