WEEKLY PLANS

En märklig vecka på många sätt, men jag har trots allt en del jobb som måste skötas under veckans gång. Jag har jobbat hemifrån idag, åt gröt med mandelmjölk, mandelsmör och nötter till frukost och sen tog jag en långpromenad med Amanda och Chloé när jag behövde en paus i allt jobb. Välbehövligt för resterande dag har gått ut på att fullständigt uppslukas av datorn. Priset man betalar när man inte kollar mejlen på fyra dagar. Känns som att datorn börjat äta på mig…

Såhär ser i alla fall min vecka ut!

Måndag: Jobba hemifrån, promenad, mer jobb.
Tisdag: Möte med Triwa om ett kommande event som vi ska ha tillsammans, sen direkt vidare till en intervju med Damernas Värld och slutligen så ska jag spela in den sista djupintervjun till programmet om utbrändhet med SVT.
Onsdag: Plåtning för ett samarbete på förmiddagen och sen blir det en eftermiddag på kontoret. Jag har ett möte med Theres och ett möte med min webbdesigner mellan allt jobb.
Torsdag: Eftersom det blev för mycket för mig förra veckan så bestämde jag mig för att inte boka in en enda grej den här veckan som inte redan var inbokad. Det betyder att från och med torsdag morgon har jag påskledighet (i den mån en bloggare har ledigt :). Men inga fler möten i alla fall.

På bloggen kommer ni att få läsa om mina dagar i Tel Aviv och så är planen att publicera inlägg tre i ”Mina vänner”-serien.

Vad mysigt det ska bli med påsk, även om det verkar som att vädret kommer låtsas om som att det är jul <3

  1. Hej Michaela!

    Vi är i full gång att anordna en möhippa i Stockholm, vi söker en rolig aktivitet som hela gänget kan delta i, restaurang tips, hotell tips, skärgårdstips? Vad skulle du rekommendera! Vi vill ha god mat och härligt häng!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi