Skärtorsdag 

God morgon kära ni!

Andra natten den här veckan som jag har sovit i hela tolv timmar. Kroppen är inte i sitt esse just nu och idag vaknade jag upp med sår i halsen 🙁 har helt enkelt överansträngt den. Har ni några tips på lena saker för halsen? Det är inte förkylnings-halsont eller vad man nu ska kalla det så ingefära och citron river mer, men lagom varmt te häller jag i mig som balsam för strupen. Något mer balsamtips?

Nu är det påskhelg och vila står på schemat. Viktigt att lyssna på kroppen. Känns ändå helt ok när jag har Grace & Frankie säsong tre att bränna av!!! Bästa feel good-serien there is.

Vad ska ni hitta på i påsk?

Juste! Gud vad roligt att ni gillade gårdagens kampanj med MaxFactor. Det känns så jäkla motiverat att lägga mycket tid på mina samarbeten när ni uppskattar dem så mycket. Jag lägger ju minst lika mycket engagemang i dem som i de övriga inläggen så det är kul att de går hem hos er. Ikväll kommer det en inbjudan till ett modemingel som jag har nästa vecka, kika in då för det är först till kvarn som gäller!


Lite bilder från förra påsken som firades i Italien <3

  1. Tips på bästa honungen, manuka honey med ingefära! Fick en burk från min svärmor förra somaren och den är super till halsont och förkyldningar 🙂

  2. Testa teet ”Detox” från Pukka! Tycker det känns som att dricka bomull, så himla lent och lugnande för kroppen. Första gången en dricker det så kan en nästan få huvudvärk för att det ”renar kroppen”. Så viktigt att även dricka mycket vatten!

  3. Hej Michaela!! Jag har en fråga till ”frågor med Forni”. Det skulle vara kul om du kunde berätta lite mer om din ekonomi, inte i form av ”jag lägger 10.000 på mat i månaden”, utan mer om hur du resonerar, vad du tycker är viktigt att unna dig etc.
    Hade även varit kul att veta, de pengarna du sparar, investerar du dem i aktier eller bara låter ligga? Heja dig!

  4. Värm upp lite Oatly Havredryck 🙂 Det är också världens bästa balsam för en stressad och ond mage <3

  5. ha en helt underbar, ledig, kravlös, självomhändertagande (är det ett ord?) helg finis! Ladda för nya tag nästa vecka. KRAM!

  6. Hej Michaela, manuka honung är det bästa för både en ”trött hals” och ”trött kropp” har sedan jag blev utmattad för drygt ett och halvt år sedan ätit det. Jag tar en matsked och låter det smälta på tungan. Känner hur det hjälper min kropp och hals.

    Kram till dig

  7. Hej!

    Har precis som du mycket problem med mina stämband, hals och röst. Har haft det sen jag var liten och hade små knutor på stämbanden när jag gick i fyran typ. För några år sen när jag hade en förkylning som aldrig gick över och att jag inte vilade rösten så fick jag återigen knutor på stämbanden och nu var de rejäla.. Jag fick då remiss till logoped och oh my vad mina stämband och hals blev bättre med tiden efter jag började träffa min logoped! Jag fick lära mig att prata på ett helt annat sätt och har sen dess inte alls haft lika mycket och svåra problem. Så ett tips till dig är att boka tid hos en logoped. Hoppas verkligen att din hals blir bättre snart!

    Kram från en läsare som hängt med från i början 🙂

    PS. Och tack för din fantastiska blogg! Första gången jag kommenterar 🙂

  8. Kokosolja eller honung! Båda är otroligt lenande, läkande och även bakteriedödande. Om du inte gillar smaken så blanda ner i varmt vatten, men jag brukar svälja det på en sked bara!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi