Skräptorsdag och längsta fredagen

God morgon med en härligt inspirerande rubrik, hehe!

Lämnade inte hemmet igår, efter mina tolv timmars sömn gjorde jag precis allt ni sa åt mig att göra med honung och varm mjölk och mys men att förvänta sig ett mirakel som gör att man blir POM frisk är ju för mycket begärt av livet. Jobbigt dock att behöva vänta ut en seg kropp (eller smärtande hals i detta fall) eftersom jag hade roligheter inbokade. Fick ställa in min bästismiddag med Marith som jag hade sett fram emot så mycket. Usch vad jag hatar att ställa in roligheter. Hon var förstående och vi flyttade vår dejt till lördag istället. Älskar vänner som förstår, speciellt när de märker hur lite man egentligen vill ställa in. Det är inget spel för gallerierna – jag orkade inte gå ut och äta. Men jag önskar att jag hade orkat!

Istället hade jag pyjamas på mig prick hela dagen och lämnade knappt soffan. Åt mackor till frukost, sojakorv med bröd till lunch och hämtmat till middag. Två kakor Geisha där emellan :))) Kämpade för att hålla mig vaken till 23.00 för att kunna somna och sova en hel natt till.

Vilket jag kunde! Och idag har jag vilat hemma i 36 timmar vilket har gett resultat. Halsen känns mjukare men kroppen som vanligt förstörd. Bara jag som blir så himla stel av att ligga hemma sjuk? För min stackars problemrygg är det inget bra alltså. Måste ta mig ut på en promenad idag.

Hur firar ni långfredag? Ganska skönt att allt är stängt och lugnt idag, säkert spöklikt på Stockholms gator. Vi ska bort till mamma och pappa på middag sen, jag längtar. Känt mig väldigt mammig på sistone…

Mamma och pappa på hennes 50-års dag <3 Mamma tycker inte om att vara med på bloggen, det är därför ni inte får se henne så ofta, men den här morgonen får hon stå ut. Förlåt mig mamma älskar dig och ses om några timmar!!!

Nu blir det frukost, jag är sugen på gröt. Puss!

  1. Måste bara säga att jag älskar din senaste bok!! Känner igen mig i SÅ mycket av det du skriver och är dig evigt tacksam för dina tips, tillexempel att hitta grundkänslan! Har hjälpt mig så mycket redan <3

  2. Krya på dig! Jag har spenderat långfredagen på en strand i Adelaide samt promenerat och sprungit här. Superhärligt men alla affärer har nästan varit stängda. Ska flyga hem inatt.

  3. Du är inte ensam att om att få ont av att ligga still! Legat helt totaltdäckad i två dygn i feber och min ryggvärk efter detta är inte nådig. Rätt sjukt att planläge kan skapa sån smärta. Idag får det bli stillsam promenad och lite försök till yoga så kanske den ordnar upp sig. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi