Michaela Forni

Inspiration

Bonusway: Sommargarderoben och semesterplaner

I samarbete med Bonusway

Jag har börjat klicka hem sommargarderoben – åh den lyckan! Känslan av att nu är det faktiskt precis runt hörnet. Längtar så mycket till sommaren som jag håller på och planera precis i detta nu. Typiskt mig att klicka hem semesterplaggen före jag bokar resan haha…

I alla fall så gjorde jag en beställning hos Asos på lite fina sommarplagg som jag hittade, bland annat den här MAGISKA klänningen i spets och vida ärmar. Klickade även hem de röda Gucci-inspirerade skorna på bilden samt ett par vita klänningar till, och en liten färgglad väska.

Jag shoppar allt över nätet via Bonusway för att få pengar tillbaka på mina köp. På Asos fick jag 6% tillbaka på köpet, pengar som jag troligtvis lägger på att klicka hem ännu en semesterklänning ;-)

Förutom shopping så bokar jag alla mina resor via Bonusway också, det är sen gammalt. Eftersom man lägger mycket pengar på sommarresan blir det en hel del tillbaka, ofta så att man får i stort sett en natt på köpet (!).

Förra sommaren var vi i Palma en vecka och jag sa faktiskt till D att jag gärna skulle åka tillbaka även den här sommaren, det blev snabbt en favorit hos mig. Palma har liksom allt – bra restauranger, fina ställen, bra stränder, lagom varmt och långt bort, vackra miljöer och galet mycket härliga hotell.

Förra sommaren var vi i Palma i en vecka och bodde på tre olika hotell! Vi bodde bland annat på OD Port Portals som ni ser här ovan. Alla hotellen bokade vi via Bonusway > Hotels.com (upp till 5,50%!).

Förutom en vecka i Palma så var vi en vecka i Cannes, det blev en rätt festlig sommarsemester det året hehe…

I år har vi bestämt oss för att testa Grekland (där jag aldrig har varit!) och Mykonos! Alla våra vänner har pratat så himla bra om den här ön så vi måste uppleva den. Vi åker ett gäng vänner och det ska bli SÅ roligt! Jag håller på och letar hotell as we speak via Hotels.com, någon som har något tips kanske?

Gud så jag längtar.

Shoppa din semestergarderob och boka dina hotell via Bonusway inför sommaren du också! Klicka här så får du 100kr i välkomstbonus när du registrerar dig (gratis såklart!).

Var går er sommarsemester i år?
Puss!

15 svar till “Bonusway: Sommargarderoben och semesterplaner

 1. Michelle skriver:

  Frågor med forni..

  Michaela..
  Hur hanterar man en situation där ens sambo som man varit tillsammans med i ungefär två år och har en köpt lägenhet och allt sånt tillsammans. Där han efter en stormig period tvekar på en framtid tillsammans med mig? Hans ord är att han älskar mig, är kär i mig och vill ha ett lyckligt liv tillsammans med mig men vet inte varför han tvekar och varför han inte får ihop livet med mig. Jag ger honom tiden han behöver men att bära på vetskapen varje dag att detta kan bli den sista tär på mitt hjärta. Hur kan man hantera en sådan situation?

  1. M skriver:

   Vet inte om mitt svar kommer hjälpa dig, men jag var i exakt samma situation som du, vi hade köpt ett hus tillsammans som vi båda längtat efter länge, vi renoverade och la ner hela vår själ i det, när vi hade bott där i 4 månader valde min sambo att lämna mig, för enligt honom kändes det inte bra längre. Ska tilläggas att vi var tillsammans i 4 år och hade stora planer för framtiden, han sa att han älskade mig och ville att jag skulle vara mamman till hans barn, men bara från ingenstans valde han alltså att lämna mig. Nu 2,5 månad senare kämpar jag fortfarande med att komma över och vidare, samtidigt som jag ska hitta ett nytt boende och sälja vår gemensamma dröm (huset). Just nu känner jag inget hopp för framtiden, den stor kärleken eller att få gåvan att bilda familj. :(

 2. Linda skriver:

  Var på Mykonos för två somrar sen och bodde på Vencia boutique hotel. Ligger i Mykonos stad = nära till allt och var så jäkla fint, bra personal, god mat, nära flygplatsen osv. Rekommenderar verkligen det!

 3. Alex skriver:

  Vi funderar mellan Palma och franska rivieran till sommaren, men har lite svårt att bestämma oss. Hur tänker ni med hotell i Palma i år, kommer ni återvända till samma eller prova på ett nytt? Några tips? Finns det mycket att göra och se i Palma eller är det mest sol, bad och utflykter som gäller?

  Kram

 4. vanessa skriver:

  så otroligt fin klänning på den första bilden forni!! letat som en galning efter den på asos, skulle du snälla kunna länka?

  önskar dig en underbar dag! <3

 5. Karin skriver:

  Fint MEN varifrån är den MAGISKA blommiga klänningen som du har på den första bilden?

  1. forni skriver:

   Den kommer från Asos, står under bilden :-) Puss!

   1. Karin skriver:

    Jo men vilket märke? ;) Försökte leta men hittade den inte

 6. Anna skriver:

  Åh Grekland är ju magiskt! <3 tror du kommer älska det! Glöm inte äta mizithra när du är där, bästa osten! Och spanakopita, filodeg fylld med spenat. Och brödet! Och kaffet! Hahaha är besatt av grekisk mat… tror du hade gillat Kreta också, speciellt sydkusten och de små gulliga byarna uppe i bergen.

 7. Ina skriver:

  Hej Micki! Grekland är så mycket mer än bara Mykonos, kom ihåg det när du kommer hem från din resa. Med det sagt så tror jag att ni kommer ha det alldeles toppen. Underbar ö, med massa grymma stränder. Mina favoriter är Agios Sostis samt Lia beach…Så värt att åka bil trots att båda ligger rätt långt ifrån staden. Vet dock inte vad ni är ute efter, i t.ex. Agios sostis finns det inga solbäddar på stranden. Tror ni kommer gilla Psarrou beach. Det tråkiga med Mykonos är att det kryllar av turister maj – september så det blir svårt att få en ”Grekland-känsla”. Kanske inte gör er så mycket men det kan vara värt att minnas att man oftast behöver boka bord i princip överallt ja t.o.m. solbädd om ni t.ex. vill besöka Psarrou beach som är väldigt populärt.
  Boende har jag inget att tipsa om tyvärr då jag endast bott hos vänner som har hus där varje gång jag varit på Mykonos. Beror ju också lite på vad ni har för standards men Cavo Tagoo är inte alls dåligt.
  Och glöm för guds skull inte att besöka Scorpios http://www.scorpiosmykonos.com . Best place on earth!?
  Yamas!

 8. Hej Michaela,
  Vad underbart med Mykonos planer! Helt klart favorit destinationen über alles https://www.acast.com/365resor/2.mykonosjetseton-

  Vi finns på Itunes och Acast!

  Följ oss gärna på insta och fb @365resor, postar massa inspo om Mykonos =)

  Happy travel =) /Madeleine Jonsson

 9. Hej Michaela,
  Vad underbart med Mykonos planer! Helt klart favorit destinationen über alles <3 Gå gärna in på podden 365 Resor som jag och Michelle Lillrud driver. Senaste avsnittet är om Mykonos =) Länk: https://www.acast.com/365resor/2.mykonosjetseton-

  365 Resor är Sveriges nya resepodd, där vi delar med oss av tips och inspiration kring våra favorit destinationer runtom i världen. Vi tipsar om hotspots, bästa hotellen och restaurangerna, beachklubbar mm.

  Vi finns på Itunes och Acast!

  Följ oss gärna på insta och fb @365resor, postar massa inspo om Mykonos =)

  Happy travel =) /Madeleine Jonsson

 10. Martin skriver:

  Åh Mykonos! Varit där 3år i rad! Såå underbart att man bara vill dö!

  När på sommaren åker ni?

  Ni måste ju testa resturangerna Interni och Ling Ling, och beachklubbarna Nammos och Scorpios! :)

  insta: martinitrip

 11. Therese skriver:

  Mykonos är verkligen en fantastisk ö men minst sagt hektisk under högsäsong så jag tror man först får bestämma sig för om man vill bo mitt i smeten eller på ett lugnare ställe. Jag skulle t ex själv aldrig palla bo i Platis Gialos medan någon annan som vill ha tätt mellan solstolarna och after beach antagligen skulle älska det. Själv föredrar jag ett snyggt boutique hotel vid exempelvis Agios Ioannis där man sedan har närheten till Mykonos stad, som är otroligt mysigt men väldigt mycket folk, och några av alla jättefina stränder med dess after beach. Sen får ni såklart inte missa en heldag på Scorpios!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *