Michaela Forni

Okategoriserade

THURSDAY

God förmiddag!

Tusen tack för era varma ord om gårdagens inlägg om vänskap. Det tog mig sex timmar att få ihop det inlägget och även, efter att jag tryckt på publicera, så kände jag en viss frustration över att jag inte fått med någonting. Det är få förunnat att bära med sig så lång vänskap, som sträcker sig ända från barndomen, och jag antar att en sådan vänskap är svår att skriva om eftersom minnena blir oändliga. Det kanske får bli en part two med Petra senare, där jag avslöjar några av våra äventyr genom åren och berättar om mina favoritegenskaper hos henne.

Idag är det torsdag och jag är inne på femte dagen på min antibiotika-kur. Halsfluss skojar man inte bort alltså. Men idag känns det bättre och ikväll ska jag äntligen få komma ut och roa mig lite. Har inte duschat sen i söndags, då förstår ni nivån på mitt mående senaste dagarna… Håller ju i ett event i Mall of Scandinavia ikväll, det ska bli mysigt att få hänga med er som har osat till ikväll! Prata vårtrender och livet, dricka alkoholfritt bubbel och kanske shoppa något fint.

Vårens färg! Bildkälla.

4 svar till “THURSDAY

 1. Linn skriver:

  Halsfluss är inte att leka med! Skönt att du mår bättre <3
  Har du halsfluss ofta? Operera bort halsmandlarna är mitt tips! Bästa jag gjort :) innan jag tog bort mina så hade jag halsfluss 5-6 ggr per år, nu har jag knappt ens haft ont i halsen på 2 år 😊😊

 2. Olivia skriver:

  Heej forni!
  Jag undrar var din fina lilla grå/beiga jacka kommer ifrån?
  Skulle verkligen uppskatta svar!
  Kram

 3. H skriver:

  Hur ser du på att gå ut på krogen nykter? Är det något du brukar göra? Jag brukar alltid dricka alkohol när jag ska gå ut och tycker det känns festligt och bidrar även till att jag blir lite mer social och framåt än vad jag är annars. Men, jag får så ont i magen av alkohol (hej IBS) och jag HATAR att vara bakfull Trots att jag inte dricker så mycket så mår jag alltid dåligt dagen efter och jag tycker aldrig att det är värt det. Det är väl egentligen inte så stor grej men det skulle vara intressant att höra dina tankar och erfarenheter kring detta!

 4. Caroline skriver:

  Petrainlägget var så fint. En story jag hoppades få läsa var när din gråa miu miu-väskan kastades (?) från en balkong och att ngn sprang iväg med den. Vad hände egentligen där? Var det ett skämt från bägges sida eller prank från Petras sida? Kan du inte svara/beröra detta innan Petra del 2? Är nyfiken. :) Minns denna story då jag sååå gärna ville ha en likadan miu miu och bara tanken på att väskan kastats från en balkong… gah. Min drömväska. Köpte nästan en likadan sen, dock en miu miu bow bag.

  Har följt dig sen rar-tiden också. Short Acne pistols och grå miu miu kommer för alltid att vara förknippat med dig. Du var fab då och är det såklart fortfarande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *