Shopping och modeloppis

Hey gullon!

Vad gör ni?

Jag har tagit mig ut på veckans första promenad idag, en sakta promenad längst med vattnet ut mot Djurgården men gick fem kilometer i alla fall, vilket är fem kilometer längre än vad jag har gått under veckans övriga dagar. Kroppen behövde andas helt klart.

Hämtade ut lite paket på vägen hem med nya bikinisar inför Marbella nästa vecka. Pepp! När vi åker kommer jag att ha varit sjuk i nästan två veckor men förhoppningsvis helt frisk, det betyder att njutningen under semestern kommer att vara maximal. Ska bara lapa sol och snacka skit och äta gott.

Kul med nya bikinisar också, har varit så trött på mina gamla. Har inte provat än men hoppas de sitter fint. Från Asos, och så även solisarna (som var med i söndagens ”veckans lista”!).

Okej, nu ska jag börja rensa lite i garderoberna. Vi ska ha mode-loppis den 7:e maj, skriv opp! Jag ska rensa ut det mesta och pengarna går i år till Cancerfonden har jag bestämt.

Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi