Ekologisk sminklunch, filmkväll med vänner och modeloppis

I fredags började jag helgen med en härlig lunch på Alma!

Det var Estelle & Thild som hade bjudit in till lunchen för att lansera sin nya, ekologiska sminkserie. Jag fick äran att sitta bredvid Sarah och Susanne! Jag satt även med grundaren till Estelle & Thild, Pernilla, vilket var superkul.

Sarah är deras make up artist och hade sminkat vrålsnygga Frida Gustavsson till kampanjbilderna, magiskt resultat.

Jag och mysan <3

Efter lunchen hade jag ett möte och sedan träffade jag upp Marith för att välja ut solglasögon på Triwa nu när säsongen är igång! Ni kanske såg samarbetet på Instastories? De har så mycket fina modeller inne, de som Marith har på sig har jag också fast i brunt.

Det var alldeles för härligt väder för att gå hem, så jag mötte upp William på stan för en aw.

Jag har på mig jacka och byxor från Theory, skor från Gucci, piké från Sandro, bh från Lindex, solisar från Triwa och väska från Fendi

Vid sju sprang jag hem för att piffa till lägenheten och ställa ut balkongmöblerna.

Petra och Markus skulle nämligen komma över! Vi drack drinkar på balkongen eftersom kvällen var så ljummen och härlig.

Sen gjorde vi en monsterbeställning från Foodora. Beställde prick allt vi var sugna på!

Det blev lobsterrolls, burgare, sötpotatispommes, hummer, kalix löjrom, rödbetor och massa annat smarrigt. Åt och åt och åt.

Jag och Markus <3

När vi ätit färdigt kröp vi ner i soffan och kollade på den tecknade filmen ”Sing” som P & M sa att vi var tvungna att se. Väldigt länge sen jag hade filmkväll med vänner, galet mysigt haha. Åt Plopp, drack vin och sjöng med i filmen.

I lördags blev det frukost och mitt favvobröd – nöt & aprikosbrödet från Gateau!

Sen mötte jag upp min kusin Denise och hennes kille som är här och hälsar på från Italien!

Mamma och pappa var också med, så gick vi till Ångbåtsbryggan för lunch.

Sen gick vi hem och fikade med kardemummalängd från Fabrique (bästa fikat!). När de gick jobbade jag i några timmar.

På kvällen kom Sam över så åt vi minipizza och snackade skit.

I söndags var det loppisdags!

Jag hade på mig tröja från Shein, byxor från H&M, skor från Filippa K och Gucci-skärp + väska

Så mysig dag, tack alla som kom och kramades!

Resten av dagen blev det jobb och tv-serier.

D lagade en salami-pasta med paprika, vitt vin och oliver till middag, vi hade kvar salami från pizzakvällen dagen innan. Gott gott.

  1. Härlig helg 🙂 kan inte du lägga ut mer matinlägg med recept och vilket vin ni dricker till (alt föredrar till måltid) allt ser så gott ut! Är gravid och cravar rödvin som aldrig förr 😅 Kram och tack för att du alltid bloggar så härliga inlägg!

  2. Har för mig att du sagt att du är allergisk mot ost men du äter visst gräddost? Eller minns jag fel?

    1. Haha, om du är så nyfiken på mina allergier: jag är allergisk mot vissa ostar (ej laktosintolerans utan typ en ”egen allergi”, kräks i många timmar om jag får i mig exempelvis mozzarella, gorgonzola, getost). Parmesan och hushållsostar tål jag i små mängder.

  3. Åh så härligt inlägg. Blir så glad på livet och vill ut och göra allt det som jag älskar!
    Ett litet önskemål om inlägg: du har ju gjort en liten serie med inlägg om dina vänner, så fint. Så fick en tanke precis, det skulle vara så kul och fint att få läsa några rader som dina vänner har skrivit om dig! Alltså om dina vänner får skriva en text om dig som du publicerar i ett eller flera inlägg, eller om du kanske ger dom några frågor som de får svara på om dig.
    Hade varit så roligt! <3

    1. Jag förstår tanken – men känns inte som att Michaela skulle vara lite för självgod om hon började skriva inlägg om hur bra hennes vänner tycker att hon är? Så hade iaf jag känt mig om jag publicera sådana inlägg om mig själv.

      1. Det tycker inte jag 🙂 Tänker nämligen att inläggen inte skulle vara så som Michaela skrivit om hennes vänner, utan bara några rader. Alltså inga långa kärleksförklaringar, utan kanske några frågor där vi får lära känna Michela lite mer men utifrån hennes vänners perspektiv. Om du förstår hur jag menar?

  4. Fina du!
    Jag skulle bara vilja veta hur dina Gucci loafers är att gå i? Sitter de bra på foten, eller behöver man ”spänna” tårna för att skon ska sitta på?
    Kram på dig.

  5. Hej! Åh vad jag älskar din blogg och din personlighet, du är en underbar person! Men, en liten tanke jag har.. visste du och dina vänner om att en som budar mat från den tjänsten ni ofta använder tjänar i snitt 39:-/h och jobbar orimligt mycket (enligt en journalist som tagit tjänsten 14 dagar som prova på)?

    1. Hej Jessica, du pratar nog om Uber Eats. Jag använder foodora. Samma journalist drog väl in typ 300kr/timmen när han jobbade där? Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi