Spontan drinkkväll, Tough Viking och ett IKEA-besök

Hallå hallå! Här kommer en helg lastad!

I fredags hade jag på mig blus från Viktoria Chan, byxor från Theory, skor från Filippa K och kappa från Dagmar.

Jag hade bokat in en presslunch för LCCHallwylska. Sån otrolig tur med vädret, låg ett lyckorus över hela sällskapet.

Det serverades en god, vegetarisk lunch och med sig därifrån fick man en vacker blombukett. Under lunchen satt jag med Pingis och pratade om bra ledarskap och hur man ser till att uppehålla en härlig arbetsmiljö för alla på företaget. Svåra frågor som LCC verkar ha koll på, imponerande.

Sen sprang jag upp till LCC och Flattereds kontor för att prata om mina skor och framtiden!

Efter några timmars jobb skulle jag hem för att lämna av datorn och sedan möta upp MaddeDiplomat för ett glas i solen. När jag kom hem möttes jag dock av detta (!). Verkar som att Marabou har läst min chokladlista… Inte mig emot, har nog aldrig blivit så glad för en present haha. Tog en rulle och gick ut på aw.

På kvällen gick jag och D upp till nyöppnade ParadenValhallavägen för att äta middag. Vi har inte varit ute och ätit i Stockholm bara vi två sen vår treårs-dag (!) den 15:e juni 2016 (!!).

Det var så jävla mysigt att gå ut och äta ensam med min bästis som jag är svinkär i.

Vi delade på deras tartar som var MUMS och lammet med chimichurri som var precis lika god. Varsitt glas rött till det, Ripasso för mig, alltid ett säkert kort.

Efter middagen mötte vi upp Nicole och Erik för en drink som slutade med en vända på stan. Bubbel på Ling Long, drinkar på Hillenberg och sen vidare ut i natten. Hade verkligen en magisk fredag som innehöll prick allt jag tycker att en dröm-fredag ska innehålla!

I lördags morse var jag inte tuff. Kan aldrig sova länge när jag varit ute så vaknade vid nio. Tog en lång dusch, drack en liter vatten och tog mig sedan ut i det härliga vädret när jag mådde lite bättre vid tolv-tiden.

Gick hem till Marith för att spana in hennes nya lägenhet <3 och sedan tog vi oss ut på stan. Gick och gick och gick tills vi behövde fylla på med varsin grön smoothie. Sen gick vi lite till.

Vid två-tiden mötte vi upp D och Babak för att heja in våra vänner som sprang Tough Viking!

Heja heja heja! Så jävla gulliga och duktiga <3 Sjukt mysig lördagssyssla att gå dit och heja förresten? Alla hade så mycket adrenalin som sprang och det gick liksom att ta på lyckan i luften.

På vägen där ifrån kollade vi in KTH’s parad som gick runt stan. Vissa var så sjukt märkliga haha. Vuxna människor kan verkligen vara speciella.

På kvällen åt jag och D indiskt.

Sen åt vi choklad, drack kaffe och kollade på Mothers Day. Blev så besviken, med tanke på att typ alla mina favvo-skådisar var med så förväntade jag mig stordåd men den var helt okej ”bara”.

God morgon söndag! Gröt och gratis-tidning till frukostkaffet.

Och sedan IKEA! Jag gör ett besök på IKEA vartannat år ungefär och nu var det dags igen, inte varit där sen vi flyttade in i lägenheten. Det var jag, mamma, pappa och Timmy som åkte. Köpte nya grejer till balkongen som ni vet och sen grejer man alltid behöver (och några grejer man inte visste att man behövde).

Obligatorisk köttbulle-lunch för 39kr och dammsugare till efterrätt.

Resten av dagen fixade jag hemma i lägenheten och jobbade.

Och när kvällen kom vankades det hockey-VM och middag. Sam kom över och vi lagade halstrad tonfisk med asiatisk dressing och sallad. Mycket gott och fräscht, rena smaker är förbannat gott ibland alltså.

Ibland glömmer jag bort hur härliga mina helger är, sen gör jag en sådan här recap och blir ihågkommen. Helgen var ju underbar! Tack livet för det.

  1. Hej! Du är SÅ SNYGG på bilden som D har tagit på eran dejt!!!! Du är alltid så fin såklart, men bilden blev så bra. Jag har en liten fråga, vad heter modellen på dina Celiné solglasögon? Blev sugen på liknande!

    Kram

  2. Hej! Måste bara säga att ditt hår verkligen är flawless på bilden från din och Ds dejt! Och vilken dröm med chokladbudet!

  3. Vilket fantastiskt bud. Önskar att jag också kunde komma hem till en stor kartong med choklad. Hehe 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi