Michaela Forni

Shoppat

NEW IN: Resultat av halsfluss-shopping

I samarbete med Wakakuu

När jag var sjuk nu i april så låg jag ju hemma två fredagar i rad helt ensam. Då shoppar man! Första fredagen la jag en beställning på Asos och andra fredagen blev det en beställning från Wakakuu som jag hämtade ut nu efter Marbella. Tänkte visa er vad som låg i paketet!

Först ut ett mörkgrönt linne från Acne Studios. Jag köper ofta linnen och t-shirts därifrån, gillar snitten.

Länge sen jag blev så kär i ett par örhängen som dessa, också från Acne. Har tittat på dem länge och tror att de kommer bli välanvända under sommaren.

Ett annat plagg som jag har spanat in ett tag är den här baddräkten från Ganni, tycker den är så fin i sitt mönster! Ser fram emot att bära den under våra sommarsemestrar, som jag förresten tänkte göra ett blogginlägg om under kommande vecka.

De här skorna från Nike har jag haft på mig nästan varje dag sen jag fick hem dem. SÅ SKÖNA så jag flyger fram på gatorna. Inte så praktiskt med vitt dock, kan man tvätta dem? Jag har aldrig tvättat sneakers i maskin…

M A G I S K klänning från Self Portrait. Otroligt lyxig, undra om jag ska ha den på King-festen på fredag. Känner mig som en prinsessa i den!

Sist men inte minst – vardagsklackar från Rochas. Den här typen av sko kommer att användas flitigt under kommande säsong. Ofta går jag direkt från jobb till event och då är mellanklacken ultimat. På vinterhalvåret kör jag alltid ankelboots med mellanklack och på våren/sommaren får det bli dessa.

Jag på måndagspromenaden i mina Nikes

TIPS! Signa upp er på Wakakuus nyhetsbrev här (klick!) så får ni erbjudanden, reor och exklusiv förtur till varumärken. Så bra eftersom populära grejer tar slut fort!

13 svar till “NEW IN: Resultat av halsfluss-shopping

 1. Andrea skriver:

  NEEEEEEJ inte tvätta sneakers i maskin!!! Köp Jason Markk sneakersrengöring. Bästa!! Investera i deras impregnering med så kommer dina sneakers hålla länge, länge. <3

 2. Amanda skriver:

  De finns jättebra rengöring för vita skor på i princip vilken skobutik som helst :) Kika där! Kram

 3. Marianne skriver:

  Så fint alltihop! :) <3
  Är helt besatt av mönstret från Ganni – köpte precis klänningen i samma print!
  xx
  http://mariannelle.com

  1. forni skriver:

   Åh den är sååå fin! Bra köp vännen!

 4. Jeam skriver:

  Skulle så gärna vilja se en närmare bild när du har på dig acne-örhängena! Är intresserad av att köpa dem men tycker att de ser så stora ut på Acnes hemsida?

 5. Mika skriver:

  Dyr förkylning, nästan 15.000:- för allt ovan.. hoppas du fick en bra samarbets-rabatt och/eller håller dig frisk.

  1. forni skriver:

   Det fick jag ;-) Men hoppas på att hålla mig frisk framöver haha. Kram!

 6. rebecka skriver:

  Hej! Äger exakt likadana skor som jag i veckan tvättade i maskin, och de blev som nya! Körde på 30 grader snabbtvätt/uppfräschning :)

  1. forni skriver:

   BRA TIPS, tack! <3

 7. Väldigt mycket snyggt! :)

 8. Delia skriver:

  Säger bara ett ord: GALLTVÅL! Så bra till så mkt?! O med varmt vatten på en handduk/tygbit blir de som nya :))

 9. Mikaela skriver:

  Oh så mycket snyggt! Har du aldrig funderat på att arbeta som stylist? :) Älskar din garderob och klädstil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *