WEEKLY PLANS

Ännu en kortvecka. Känns som att Sverige inte riktigt jobbar från påsken fram till augusti haha. Alla dessa kortveckor. Inte mig emot, det är härlig att vara ledig!

Jag ska strax sticka iväg på ett Megaformer-pass som gissningsvis kommer vara riktigt tungt efter den här helgen. Blir skönt att svettas ut all rosé :)))

Här kommer veckans superkorta lista!

Måndag: Har jobbat hemma hela dagen. Sjukt mycket att göra, tror inte att mina ögon lämnat skärmen mer än fem minuter idag. Avslutar dagen med ett träningspass innan D kommer hem, ska krama honom jättelänge då.
Tisdag: Kontorsjobb hela dagen! På lunchen ska jag fixa mina ögonbryn hos Emelinda och köra ett yogapass. Efter jobbet ska jag fixa mina naglar hos Emilia.
Onsdag: Frukostmöte på Strandvägen 1, funderar redan på vad jag ska äta… Därefter väntar ett möte och en intervju på kontoret. Sedan tar jag halvdag och vid 13.00 checkar jag ut för en eftermiddag med Sarah! Jag hoppas att vädret tillåter oss att grilla på hennes balkong.
Torsdag: Jag ska jobba fram till lunch och sedan gå på Hannas lanseringsevent, heja!
Fredag: Heeelg!


Bildkälla

  1. Hej, kanske en lite konstig fråga men hur lång lunch har du när du gör saker som att fixa ögonbrynen och träna, och äter också? Så skönt det verkar att kunna styra sina dagar ganska mycket själv 🙂

    1. Ca 1,30-2 timmar! Vissa dagar har jag lunch i noll minuter däremot. Absolut skönt att styra sin egen tid men att driva eget företag innebär på det stora hela mer jobb 🙂 Minns inte senast jag jobbade en vanlig 40-timmars vecka haha. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi