Är du skicklig nog att ta reda på vad det är du köper?

Hej från soffan!

D kom hem lite tidigare från jobbet idag så vi har kollat på några avsnitt av Master of None säsong två och ätit en tidig middag. Det blev rester från igår, kyckling med råris och stor sallad. Jag duschade av mig träningen och nu tänkte vi nog sätta på en film. Skönt med tidig kväll och rester, även om jag gillar att laga mat så är det jäkligt skönt att slippa det ibland.

Läste en himla intressant artikel på Resumé idag. Den handlar om Instagram och hur influencers tar genvägar till framgång, dvs. hittar sätt att lura algoritmerna som Instagram har för att snabbt öka i följarskara. Jag har alltid trott på att jobba organiskt med mitt varumärke och har under mina 13 år som bloggare/influenser aldrig tagit en genväg på någon kanal. Mitt mål har varit att jobba ärligt, trovärdig och på lång sikt vilket jag tror går hem både hos mina följare men också hos mina samarbetspartners. Senaste åren har det sett ut så att flest följare på Instagram har varit lika med störst. Nu är det nya tider och kunder kräver mer koll på demografi för att få ut det bästa av ett samarbete. Kvantitet har fått lämna plats för kvalitet.

Läs artikeln här!

Nu blir det film, kika in imorgon bitti så kommer sista delen av triologin ”Min helg i bilder” hehe. Lagom tills att vi går på helg igen. Trevlig kväll!

  1. När man försöker gå in på bloggen genom mobilen så laddar den om sidan flera gånger och säger att ett fel inträffat. Är det bara för mig den gör så?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi