Studentfirande, Håkan Hellström och Summerburst

Här kommer helgen i bilder!

I fredags tog min kusin Alexander studenten. Nu är det bara en kusin kvar och sen är vi alla ”vuxna”. Vad snabbt det har gått ändå. Och så roligt det har varit att vara barn tillsammans, även om det skiljer många år mellan oss (jag är äldst på 28 och yngst är Tilde på 16, så tolv år emellan).

Vi var på mottagningen hos Alexanders pappa, där det hölls tal och fälldes tårar.

Sam skickade den här bilden till mig, min pocket låg längst fram i bokaffären i Fältöversten. Ni har väl inte missat att min pocket finns ute nu? Ska göra ett ordentligt inlägg om den i veckan, den är så fin!

Vid åtta stressade jag och D bort till Stadion för att se Håkan Hellström!

Jag ger konserten 3,5/5. Jag har sett Håkan live kanske 6-7 ggr och tycker att han är magisk, kanske var det bara jag som inte var i synk men det pirrade liksom inte i luften.

I lördags var det dags för Summerburst! Vi mötte upp ett stort gäng vänner för en tidig middag på Kasai.

Jag har på mig byxor och topp från Sand.

Petra hade bjudit in (tillsammans med Metro Mode) till en heldag på Summerburst.

Jag var lite trött eftersom vi gick och drack drinkar på Bardot efter konserten i fredags, men lite kramar och skitsnack med mina vänner rådde bot på det hela.

Och ett par vändor beer pong. Kul hur alla går in i tävlingsmode haha. Mitt lag vann 😉

Sen dansade vi oss igenom resten av kvällen och vid elva drog jag och D hem för att dricka te och snacka skit till två på natten.

Var inte kaxig i söndags. Åt tunnbrödsrulle till lunch och sen gick vi och fikade med min familj ute på Djurgården.

På vägen hem hittade vi massa söta fågelungar <333

På kvällen blev det Foodora, extra mycket dippsåser och en film.

Idag är det onsdag, jag ska jobba hemifrån och kanske ta mig ut på en löptur tror jag. Humöret börjar vända – yes! Och vädret likaså hoppas jag.

  1. vilken härlig helg! Jag har en fråga till nästa ”frågor med forni”, vilka är dina bästa tips på hur man undviker att få skoskav vid nyinköpta skor? Använde ett par nya i helgen och har blåsor och köttsår vid tårna, men skorna är såå fina och vill använda dom mer. Men vet inte om jag vill riskera att mina små tassar blir misshandlade igen 🙁 hur skulle du gjort?

    Kram!

  2. Min sambo överaskade mig med din pocket för några dagar sedan. Jag blev så himla glad! Har lidit av utmattningssyndrom ett tag och han vet att jag alltid läser din blogg så det var ju den perfekta presenten. Ser fram emot att läsa den under semestern 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi