Månadens bokfavoriter

I annonssamarbete med BookBeat

När lyssnar ni på ljudbok? Jag lyssnar mycket när jag äter lunch ute (utan sällskap förstås). Jag tycker om att äta lunch på egen hand och det är mysigt med sällskapet av en bok.

Om du registrerar dig på BookBeat här (klick!) och anger koden ”FORNI” så får du 30 dagar gratis! Gäller för nya användare <3

Den här månaden kommer två boktips som är ganska (eller väldigt) olika varandra. Först ut är min ljudbok för denna månad: Viktor Frisks ”Min superkraft!” som handlar om livet med ADHD. Jag är nog så långt ifrån en ADHD-personlighet som man kan komma och just det gör boken så intressant. Eftersom jag inte förstår hur det är att leva med ADHD lär jag mig mycket och får förståelse för både uppsidorna och de mindre bra sidorna med diagnosen. Viktor är en av de snällaste och gladaste människor jag känner och jag blir så stolt som vän när jag lyssnar på den här boken.

Sen måste jag tipsa er om den lilla novellen jag läste i början på månaden som jag såg fanns som ljudbok hos BookBeat, nämligen Fredrik Backmans ”Och varje morgon blir vägen hem längre och längre”. En fin och sorglig liten historia om att bli gammal, sjuk och glömma saker. Den tar bara 1,30h att lyssna på vilket är något längre än en podcast, tycker verkligen att ni ska lyssna på den!


  1. Det här var ett väldigt uppskattat annonssamarbete och perfekt till sommarlovet 🙂 har redan tagit mig igenom änglarnas demoner, vägen till din första miljon och i bunkerläkarens våld 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi