Inspiration: sommarskor

Inlägget innehåller annonslänkar.

Rosa ballerina – Chloé (här)
Klackar i spets – Nelly (här)
Beige sneakers – J Lindeberg (här)
Svart slip in – Gucci (här)
Beige sandal – & Other Stories (här)
Blå sandal – Billi Bi (här)
Svart sandal – Gianvito Rossi (här)
Rosa sandal – Nelly (här)
Svart loafer – Gucci (här)

Glad lördag på er kära vänner! Om några timmar åker vi till Italien. Yupp, äntligen är det dags för oss också att ha semester. Så vi hörs därifrån! Jag ska skriva ihop veckans Frågor med Forni på planet, samt en rolig lista som jag hittade, så de kommer i dagarna. Tills dess tänkte jag tipsa om lite fina sommarskor! Både här ovan men vi har också gjort en artiekl om sommarskor på Daily Forni som du kan läsa här. Nu blir det ett träningspass innan packning, duschning och brunch står på schemat. Puss!

  1. Hej Michaela! Funderar på att skaffa ett Hermes H clic-armband men min kompis påstår att det blivit trashigt. Vad anser du? Är det en klassiker?

  2. Åh fina!! MEN jag vill så gärna köpa dina sandaler från Flattered, i stl 39 men de verkar vara slut?! Kommer det inte fler, eller vet du var de kan finns kvar? Hoppas du får en fin sommar 🙂

  3. Hej Michaela!
    Om du fick välja ett par Gucci-skor (svarta), hade det blivit ”toffelmodellen” eller loafersmodellen som man kan trampa ned hälen med?
    Tack för svar
    Felicia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi