Första dagarna på semestern

Vi kom hit till Italien i lördags natt och efter två nätter börjar man väl liiiite försiktigt komma in i semestermode. Inte helt, men lite. Jag jobbar någon timme om dagen som vanligt men försöker att mentalt anpassa mig till semester. Vi är ju i Rimini, där min släkt bor, med både min + D’s familj vilket är himla härligt (även om jag även känner mig lite som en projektledare, det där med att koppla av kanske inte är någon proffssyssla från mitt håll).

De senaste dagarna har vi ätit mat, legat på stranden, varit på söndagslunch uppe i bergen, presenterat den klassiska piadinan för D’s familj, druckit bubbel på stranden och hängt massor med min släkt. Idag blir det lunch hos nonna och nonno, ikväll ska vi ta med svärföräldrarna till en favoritby som ligger en halvtimme från stan, det ska bli mysigt. Hoppas de gillar den lika mycket som vi gör 🙂 Bilder och sånt kommer i dagarna förresten. Njut av er måndag så hörs vi lite senare <3

Jag och min kusin Jessica på lunch igår

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi