CELINÉ

84af5999e69ce679d7191614c4da02eb

GUD så snygga Linns solglasögon är från Celiné. Jag har ju redan ett par, men hade gärna kompletterat solglasögongarderoben med dessa. Solglasögon är verkligen en av mina stora laster, tillsammans med skor och jackor, när det kommer till garderoben.

Vilka är era?

  1. Svarta byxor. Har så många stiliga byxor men ”aldrig” nåt att ha upptill. Denna ständiga obalans i garderobn…

  2. Solglasögon också, utan tvekan!
    Även skönhetsprodukter av alla slag. Har du tips på vad man ska satsa på för vårjacka denna våren?
    Kram <3

  3. Väskor! Det hade kunnat vara både skor och jackor om det inte hade varit så att jag har så små storlekar att det är helt omöjligt att shoppa. .

  4. Väskor, vissa solglasögon (främst pilot, men även andra), ”halvsäsongsplagg” (som man kan använda ca 2-5 veckor varje vår- och höstsäsong i det här eländiga landet, känns det som), läs: västar, trenchcoats, tunna träningsjackor, vårkappor, ponchos och stickade tröjor, och scarfs.

  5. Tack för att dina böcker finns. Mår så fruktansvärt dåligt just nu, känner igen mig så mycket i det du skriver. Att vara lite för fucked up för någons bästa och lite för osäker för att låta någon komma nära… Exakt så.

  6. Alltså jag är ju en liten skata. Älskar guld!! Mässing!! Min sambo blir tokig på alla krukor jag köpt och fått från Svensk Tenn och Skultuna! Men han är gullig och köper ändå sånt i present till mig 🙂 och detta marmor! TOKIG!!
    Däremot har min garderob kollapsat efter jag fick bebis för 5 månader sen. Tappat min stil. Men den kommer nog tillbaka 🙂

  7. Gud vilken underbar jacka! Den kan man tänka sig till våren!
    Vet du möjligtvis var den kommer ifrån?
    KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi