En liten måndagslista

1. Vad ser du fram emot den här veckan?
Jag och min kille bestämde precis att vi ska bo på hotell på torsdag och fredag eftersom vår lägenhet ska målas om. Först såg jag det bara som en praktisk lösning, men ju mer jag tänkt på det under dagen, desto mer glad blir jag över det. Känns lyxigt och mysigt att bo två nätter på hotell i min egen stad. Förra veckan var jag ju bortrest två dagar och det räcker för att jag ska längta ihjäl mig efter honom, så jag ser fram emot att vara nära och hålla handen och sånt.

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Det var nog Alexias för några månader sedan, jag tycker hennes blogg är så himla mysig. Älskar mammabloggar.

63

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Vi har Linas Matkasse den här veckan! Vilket kanske är lite dumt med tanke på målarna kom jag på nu… men det löser sig. Bland annat innehåller veckans kasse: Libanesiska lammfärsbiffar med paprikayoghurt och persiljesallad samt Krispig torskrygg med limemarinerad gurka och sesamfräst rosésallad. Mums!

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Bara vara. Förra veckan var tuff, den här veckan måste bli mysig så att jag hamnat i balans. Jag ser fram emot att hänga mycket på kontoret, laga mat och bara varva ner.

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Ta hand om dig, Michaela.

6. Vad gjorde du igår kväll?
Jag och D var hemma hos hans föräldrar sista helgen innan de flyttar från villan där han växte upp ute i Täby. Hans pappa grillade på uteplatsen för sista gången innan de flyttar till en lägenhet precis bredvid mitt jobb! Vad mysigt det ska bli att kunna hänga mycket oftare när vi bor så nära varandra nu framöver.

7. En bild som symboliserar denna dag:

8ZXpb_large

8. Vad åt du till frukost idag?
Ett surdegsbröd med leverpastej och saltgurka som jag köpte på vårt nya lokala fik. Den var mycket god. Så drack jag ett glas juice och en kaffe till på kontoret.

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?
07.00 ringer min klocka varje vardagsmorgon utom på onsdagar, då ringer den 06.15 eftersom jag yogar då. Men idag snoozade jag till halv åtta, det gör jag rätt ofta :)))

10. Hur ser du oftast ut till vardags?
Svart! Idag har jag på mig svarta, tajta byxor från H&M och en svart, tunn långärmad tröja från Alexander Wang. Skinnjacka och boots från Acne till.

f8ece071940bdf195adddd5a2a099bbd

Mysiga hundvalpar som gör måndagen lite lättare <3
Snodde listan från Flora!

  1. Hellu! Var hittade du dina vita nya Dry Lake byxor? Hittar dom inte någonstans så därför jag frågar! Kram!

  2. Hej! Kan inte du sätta ihop en önskelista på grejer till studenten för oss förvirrade själar? Saker som du hade önskat dig om du tog studenten idag. Det är lätt att vara efterklok och just nu känns inte vinglas och en fin ljusstake så där jättekul, men det kanske är något man verkligen uppskattar om några år?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi