Min dag so far…

… wow vilket väder Stockholm bjuder på idag!

IMG_7888

IMG_7893

IMG_7895

IMG_7896

Efter att ha piffat ögonbrynen hos Emelinda på morgonen promenerade jag ut till Skeppsholmen för ett möte. Promenaden ut dit är så himla fin, Stockholm är verkligen världens vackraste stad. Strandvägen från håll är så vacker att jag får kramp i hjärtat.

Efter ett lyckat möte om en kampanj som kommer i september så promenerade jag till Joe & The Juice för en tunacado-macka, hell of a nerve-juice och ginger shot. Perfekt tidig lunch. Nu har jag jobbat undan på kontoret i några timmar och snart blir det hem för mer jobb och tvätta innan Italien imorgon.

Jag har fått en del frågor om mina vita sneakers, det är ett par Reebok i vitt och rosa detaljer! Enda sneakers-paret jag gillat på väääldigt länge. Men shit vad härligt det är med sneakers btw, jag har säkert gått en mil idag redan och det har gått som en dans tack vare mina små moln till skor!

  1. Så vacker!
    Så härligt med värmen, legat på stranden o solat o badat i Vättern. Där det är 20 grader. Underbart. Fördelen med att jobba kväll haha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi