Ibizas bästa restaurang, Lio!

IMG_9201

På söndagen kom vi fram till Ibiza, åkte upp till det hus vi hyrt i en vecka och slängde oss i poolen med en flaska (eller två) cava. Efter några timmars poolhäng gjorde vi oss i ordning, tog en gruppbild och hoppade sedan in i taxibilar för att dra iväg på middag på Ibizas bästa restaurang – Lio!

IMG_8998

Jag och Amanda när vi precis kommit fram. Jag har varit på Lio en gång tidigare och det är en restaurang som bjuder på show i världsklass. Jag ryser när de skriker ”What happends at Lio, stays at Lio” innan en två timmar lång överjävligt bra föreställning börjar. Ren njutning.

IMG_8988

Jag, Sam och Emma!

 IMG_8995

Här var en del av showen där alla kvinnor som ville fick gå upp och dansa till ”Like a virgin” på scenen.

IMG_8990

Och i bakgrunden här kan ni skymta ett piratskepp (!!!) som kom från havet utanför med femtio stycken sambadansare på. Så jävla härligt.

IMG_9001

Dansade mig igenom halva middagen tror jag. Lätt min bästa middag på hela året.

IMG_9204

Emma fyllde dessutom år! Extra bra kväll med andra ord.

IMG_9006

Allsång.

IMG_9207

Och ännu mer dans.

IMG_9206

Tack Lio för en av årets bästa kvällar!!!

  1. Tar åt mig alla dina resetips! Ska till Ibiza nästa vecka, kan man bara droppa förbi eller är det bordsbokning långt i förväg som gäller här? Xx

  2. Hejsan!

    Jag har en fundering över den vita klänningen du har på bilden. Visst är den från nelly, Rebecca Stellas kollektion. Jag beställde nämligen hem den idag i storlek XS men den var alldeles för kort på mig, så jag undrar vilken storlek du har. För den passar bra i längd på dig och jag är ungefär i samma längd som dig.

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi