Dagens bucketlist

Glad söndag!

Jag blev så inspirerad av Margauxs bucketlist hon skrev i morse så nu härmar jag henne, här kommer min bucketlist för denna söndag!

( X ) Gå en powerwalk runt Djurgården vilket blir drygt sex kilometer (Den här avverkade jag i morse med Maggan, YES!)
( ) Äta tacos minst en gång under dagen
( ) Montera upp våra nya sängbord ELLER sätta upp alla tavlor
( ) Gå igenom mejlen
( ) Packa upp IKEA-kassarna
( ) Organisera om i vår hylla i vardagsrummet
( ) Packa upp resväskan från Milano… hehe…
( ) Kolla på minst en film och pussa på D minst hundra gånger!!!

Jag återkommer imorgon med resultatet!

3d3794227fa657a91acadeb53721d605

  1. Michaela! Jag tycker verkligen om att följa din blogg med din härliga attityd till kärlek och livet. Här kommer en stor fråga; När tror du att D och du kommer skaffa ett barn? Andra frågan är inte lika stor; Hur länge tror du att du kommer bo i er nuvarande lägenhet? Kramar

    1. Hej fina du! Tack snälla 🙂 1. Om några år kanske? Det är inte en självklarhet att ens kunna få ett eller flera barn. Jag hoppas att jag kommer bilda familj med D och få flera söta barn, men det kommer när det är menat att komma. 2. Oj, ett bra tag till hoppas jag. Jag älskar vårt hem. Vill i alla fall bo här när (om) vi får ett första barn. Puss!

  2. Älskar verkligen listor, men framför allt att kunna bocka av saker, sådan befrielse! Hoppas du hinner med det du vill, men prioritera den sista! <3

  3. Rolig idé! Dock uppfattar jag din lista som lite mer av en ”to do list” eftersom en bucketlist är tänkt att änvandas som inspiration livet ut, innan man ”kick the bucket” så att säga. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi