När vårutbudet blomstrar i butikerna.

IMG_5383

IMG_5384

IMG_5387

IMG_5389

IMG_5391

Som jag nämnde har Zara helt galet bra utbud just nu. Rean har kastats ut och vårnyheterna har promenerat in. Jag ville ha i stort sett hela butiken, men fick köra uteslutningsmetoden. Det här var några av sakerna som följde med hem! Får se om jag behåller allt, gick lite bananas haha.

Förresten, idag träffade jag en fotograf som jag tänkte börja samarbeta med! För att vi ska kunna blanda upp snapshots med grymma bilder. Kul va? Första plåtningen blir inom ett par veckor med tema… skönhet! Som ni har efterfrågat. Snart så! <3

  1. Bara jag som tycker att Zaras kvalité är SINNESSJUKT dålig?! Alla mina kläder där ifrån går sönder. Ofta innan jag ens har använt dem. Har gett upp att shoppa där.. 🙁 Alla andra budgetmärken som H&M, Bikbok, Gina etc. går inte sönder alls lika lätt och då är Zara ändå snäppet dyrare.

  2. Förlåt mm Zara e galet dyrt för den kvalitén. Jag betalar 3ggr mer för en blus som sen håller i åratal!

  3. ÅH, va mycket snyggt! Den gröna blusen och den röda blusen med blommorna var ju hur vackra som helst. Kul med fotograf också! Puss o kram x

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi