Grattis på internationella kvinnodagen!

Heja alla kvinnor idag och grattis på internationella kvinnodagen!

Jag vaknade upp med solen som sken in i sovrummet = sol i sinnet men sen gick jag upp och drabbades av magknip från helvetet :'( Fick skippa pressfrukosten jag skulle på men nu har jag tre möten jag inte vill ställa in så planen är att avverka dessa och sedan jobba från soffan resten av dagen. Hoppas att det släpper eller att jag pallar hålla ut till klockan två då jag är klar med allt. Märkligt hur kroppen bara kan få panikont i vissa delar ibland. Då är det bara att lyssna, så det blir en lugn tisdag för mig idag. Ska jobba undan lite inför resan i eftermiddag och om magen känns bättre, äta en kanelbulle 🙂

Puss och njut av vår dag alla kvinnor out there!

36980b94fd93bf264df610cbea86605f

Lyssnar bara på Beyoncé dagen till ära. Min favvokvinna på jorden (förutom mamma!) <3

  1. Hej Michaela! Skulle inte du kunna tipsa om lite viner som du gillar? Jag har precis börjat dricka rödvin och har så svårt att testa på nya sorter då jag hellre kör på säkra kort. Du verkar uppskatta goda viner så du kanske skulle kunna skriva ner dina favoriter eller så? 🙂 kram

    1. Hey! Absolut, ska bli bättre på att fota det vi dricker. Mitt bästa generella tips är att satsa på Ripasso-viner runt 100kr-klassen. Det är de vinerna vi dricker hemma ofta, något Ripasso runt hundringen, när vi inte vill unna oss något extra. Jag gillar tunga viner och är särskilt förtjust i Barolo och Amarone om jag vill ha något mer exklusivt än Ripasso. Som vinår är 2006 ett höjdarår om du ska unna dig fin-vin! Kram!

  2. Vad vacker hon ser ut där. Jag har inte henne som en favorit direkt. Tycker hon är grym gällande kvinnorsrättighet och allt men hennes musik är inte direkt min stil. Älskade gruppen D.C men inte var och en för sig. MEN hon är en otrolig kvinna, mycket kloka ord.

    Ha en fin dag du med vackra.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi