TACK för kärleken

Tack för all kärlek efter morgonens framträdande i NyhetsmorgonTV4. Ni är bäst! Gjorde en liten film från min morgon som ni ska få se i nästa vecka, tänkte att det kunde vara kul att få dölja med bakom kulisserna. Nu blir det däremot en brunch och lite kramar med svärföräldrarna. Puss <3!

  1. Du var så grym och fantastisk på Nyhetsmorgon, fick dessutom din bok idag i födelsedagspresent och blev så glad!! Behöver den verkligen just nu för att lära mig hantera all stress och press just nu <3

  2. Tack fina du! Det säkte mig så mycket att lyssna på dig idag. Har själv sagt upp mig från det som utåt sätt kan verka som det ”perfekta” jobbet med häftiga uppdrag och resor, just för att det får mig att må dåligt. Nu jobbar jag några månader till sen ska jag få vila upp mig, få tid att jobba med mig själv och sen förhoppningsvis hitta ett jobb som får mig att må bra ❤️

  3. Tack för en jättefin intervju Michaela <3 för att du delar med dig och sprider ett jättefint budskap. Jag är själv inne i en period där jag försöker landa, återhämta och bygga upp så harmoniskt liv och ett så starkt jag som är möjligt för mig. Kramar!

    1. Hej Josefin! Det vet vi inte ännu, men den är ganska liten i storlek så fungerar fint att köpa även om man inte riktigt gillar inbundna böcker :))) Puss!

  4. Tack fina Michaela för att du tar upp ett sådan laddat ämne. Har själv varit utbränd och det är inte förrän nu 3 år senare som jag känner livslust och energi igen!

  5. Hej forni! Älskar att du pratar om ångest och gör hela ämnet till icke-tabu. Däremot måste jag kommentera att när du pratade om hjälpmedel som medicinering på nymo så blev jag ledsen. Olika metoder funkar för olika
    Människor och när du hade en sån negativ ton mot det så tog jag illa upp. Du borde inte kommentera/icke rekommendera metoder du inte själv provat. Att prova tabletter är det bästa jag gjort kombinerat med psykoterapi och KBT. Yoga meditation och samtalsterapi verkar funkat för dig och det är ashärligt, men sättet du nämnde dem andra metoderna får mig som medicinerar att känna mig konstig och att det är ”helt fel väg att gå”. Förstår du? Kram Anna

    1. Hej Anna!

      Du har såklart helt rätt. Man blir lätt lite stressad i tv och framför allt så utgår man (jag) ifrån det jag själv vet och tror på. Jag är övertygad om att antidepp är lösningen för vissa, men jag tror också att andra kanske tar det i brist på att få någon annan möjlighet eftersom vårdcentralen i första hand (ofta) erbjuder just läkemedel istället för samtalsterapi. I grund och botten tror jag att vissa kanske väljer att leva precis samma liv som man alltid gjort men adderar antidepp istället för att ändra om sitt liv och försöka skapa en bättre grund till sig själv, och därmed kanske inte behöva medicinera sig. Men som sagt – jag är övertygad om att det är en väg som fungerar för flera människor, vill mest upplysa om att det finns andra vägar också. För jag tror inte att alla vet det.

      Massa kärlek
      M

  6. Det känns som man såg en gammal kär vän på tv och jag blev helt stolt! Du är bäst. Snart läst ut boken och det är dom mest välinvesterade pengar jag lagt ut (och de är inga pengar alls). Kram!

  7. Här hemma hos mig satt jag, min mormor och systerdotter och kollade på dig imorse, och vi sa i kör ”Guuud, så klok hon är!” 13, 25 och 89 år gamla.
    Du ska veta det Michaela, att du är klok och DU BEHÖVS!
    Tack för det faktum att min mormor har chansen att lyssna på något som inte alls är så självklart för hennes generation likaväl som min systerdotter får höra om ångest på ett ärligt, avskalat sätt som fick henne att tänka till. Det var fint!

  8. Tack för svar!! Då förstår jag hur du menar 🙂 jag tycker precis som du, att prata om det, är såklart den bästa medicinen kombinerat med andra hjälpmedel att lära känna sig själv på djupet. Kram fin kväll till dig!

  9. Du utstrålar samma lugna och harmoniska känsla i rutan som Ebba gör, så jag hoppas du vill satsa på att bli programledare om det är det skulle vilja göra. Gillar din röst o utstrålning samt din bok som är grymt bra. Blir så glad att du mår bra o hittat ditt lugn. Är själv i början på att börja lyssna på vad jag vill o inte vad jag tror att andra tycker jag ska göra. Väldigt jobbigt o tufft men det är väl det som får en att växa…..känns skönt att ha din bok att gå tillbaka till och bläddra i när ångesten kommer smygande…..kram L

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi