Ett spännande möte

Hej från eftermiddagsjobbarn, sitter i arbetsrummet hemma och tar tag i så mycket som det bara går. Jag gillar inte att ha för mycket jobb på fredagar, det stressar mig, så jag jobbar alltid undan det som går redan på torsdagen. Hur delar ni upp ert arbete, jobbar ni lika mycket varje dag? Jag har alltid jobbat minst på fredagar, oavsett om jag har varit anställd eller egen. Tror inte jag är ensam om det hehe…

I alla fall! Igår var jag på ett riktigt spännande möte hos Isabellas gäng där Löwengrip Invest, LCC och Flattered sitter. De har precis bytt till nya lokaler vilket är precis vid mitt jobb och mycket finare än innan! Älskade den blåa färgen i hallen, påminde om färgen på vårt kontor. Vem tror ni jag träffade och vad tror ni att det handlade om? I nästa vecka får ni veta!

img_2509

img_2504

En liten ledtråd hehe…

  1. Åh vad spännande! Mina två favoritbloggare, kan inte bli annat än bra när ni gör samarbete! Tycker ni båda är två sunda förebilder för unga tjejer, heja er <3<3

  2. Åh, har verkligen ingen aning. Kanske du ska bli någon form av ambassadör för dem? Fast jag tror ändå inte det, hmm. Ser framemot att du avslöjar vad det handlar om för oss!

  3. Antagligen designa smycken tillsammans, eller smyckesdetaljer till väskor. Om ni ska köra tillsammans så kan det bli spännande, känns som att nätta saker tilltalar dig medans bella verkar gilla lite tyngre mer ”statement” smycken.

    Ska bli spännande att se, personligen hopps jag på nätta prisvärda smycken :)!
    Ha en bra dag, kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi