Frågor med Forni

Vad är dina bästa tips för att överleva 11 h flygresa ensam och hur ställer man enklast om sig till en annan tidszon (6h framåt)? Puss o kram du e bäst Forni 🙂

Hej finis!

Lättare att flyga själv än med någon annan nästan, hehe, för då kan man gå totalt in i myset. För en perfekt 11-timmars flygning: köp med dina favvosnacks på planet, samt en flaska vatten (långflyg torkar man alltid ihjäl på!). Köp med en favorittidning och en bra bok. Ladda upp en liten resenecessär med tandborste, tandkräm, deo, wipes, läppbalsam samt någon typ av återfuktande kräm. En facial spray är också oslagbart. Sovmask, bra hörlurar och stödstrumpor. Ladda ner en ljudbok, en podcast och en bra spellista på Spotify. Troligtvis kommer du inte behöva något annat än alla filmer som finns på planet, men det är skönt att veta att man har att göra. Flygen idag har alltid de senaste filmerna så jag tycker det känns som en himla lång bio haha. På min senaste 11-timmars flight såg jag tre filmer som egentligen går på bio nu, och däremellan sov jag ett par timmar, åt mat och läste ut min tidning.

För att vända jetlagen? Anpassa dig till nya dyngsrytmen på en gång, ge inte vika för sömnen och viktigaste av allt – stressa inte upp dig över jetlagen! En naturlig sömntablett med örter samt ett lugnande te kan vara bra att ta innan läggdags första kvällen för att underlätta förutsättningarna för en hel natts sömn. Lycka till, pusssss!

img_5022

Jag och Maggis när vi blev uppgraderade (händer det ens!!!) på ett av planen hem från Costa Rica. Rätt skönt med nio sköna timmar med tanke på att vi totalt resten i 36h…

Hej,
Hur är den perfekta möhippan (enligt dig)? Tips?! 🙂

Oj, en omöjlig fråga ju! Eller okej såhär, i min värld är en perfekt möhippa en möhippa som lägger bruden i fokus – ingenting annat. Det är så jäkla viktigt att man ser till brudens personlighet och vad hon tycker om – inte vad brudtärnorna tycker vore kul att hitta på, vad som passar in i budgeten eller så. Värst av allt tycker jag är att skämma ut bruden om det är en person som man vet bli obekväm av sånt. Jag tycker inte att man ska vara obekväm på sin möhippa – man ska bara ha det fantastiskt från början till slut! Arrangera en möhippa som är anpassad efter personen som gifter sig – ingen annan! Om jag gifter mig kanske afternoon tea passar utmärkt medan Petra skulle hata det och hellre vill gå och boxas – du fattar hehe. Personligt är ledordet tror jag. PUSS och lycka till!

img_9710

En bild från Amandas möhippa 2014 <3!

Hej världens Bästa Forni ❤️
Har du något super tips på vad man kan hitta på vid nyår ? /ska för första gången fira med min kärlek ,och en bästis.
Puss du är bäst 😘

Jag tror på att inte överhypea nyårsafton. Mina ledord för ett lyckat nyår är: god mat, god dryck, bra vänner, vara på ett härligt ställe. Slopa de hetsiga nyårsfesterna med billigt bubbel, för fulla människor och trängsel och fokusera på en trevlig kväll tillsammans istället. Det ska jag göra. Puss! Du är bäst!

Vad är det för klocka du har? Varför har vi inte fått en introduktion till den! Så nyfiken ju, puss!

Hej gullet!

Jag valde att köpa min klocka som en present till mig själv för hårt arbete i våras. Det är en väldigt fin klocka, min drömklocka, men jag var inte alls sugen på att fläka ut den här på bloggen. Det är ju mitt dyraste köp förutom min lägenhet och kändes bara fel att lägga upp den här, kan ej förklara varför faktiskt. Stor skillnad på mina väskor som jag köper och min klocka kände jag. Men är supernöjd med den, det är mitt absolut bästa köp genom tiderna och jag älskar den! Blir påmind om min styrka, mitt driv och min kraft att genomföra saker varje gång jag tittar på den. Puss!

img_8741

  1. Åhh tack fina du för flygresetips! Slås av den här tanken varje torsdag fråge-inlägget kommer upp, hur fantastiskt det är att du verkligen tar dig tid att svara på alla möjliga sorters frågor, oavsett vad de handlar om. Så himla fint och det visar verkligen att du bryr dig om dina läsare och vilken fantastisk människa du är. Så godhjärtad! Du är som en bästa vän på internet för oss läsare, tack för att Du är Du, att du delar med dig av dig själv och ditt liv 🙂 <3

  2. Klart du inte ska ha dåligt samvete för det! Njut av din fina klocka. Andra lägger pengar på annat, som att byta bilar hit och dit 🙂

  3. Din klocka är en DRÖM! Och det är du så värd!!! <3 Vad heter modellen?
    Kram på dig! Hoppas du får en underbar fredag! Kram

  4. Jag har haft turen att bli uppgraderad två gånger och det har varit mina två enda långtidsflygningar jag gjort. Ena gången till första klass mellan Uganda och Istanbul, med motivering att det var alla hjärtans dag och jag och min pojkvän kom dit tidigt och de hade platser kvar (Turkish Airlines hade så himla lyxig första klass på just det planet också.) Andra gången till business mellan Panama och Paris, då sa hon i check in disken bara ”I’ll give you good seats” och en blink med ena ögat. Båda gångerna hade jag och killen stor bag pack rygga, vandringskläder med stora kängor och hela paketet. Känns som de kanske led med oss för att vi såg så ”nedgångna” ut haha. Gulligt hur som helst.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi