WEEKLY PLANS

Hej hej hallå måndag och ny vecka!

Verkligen skönt med en lugn helg. Det behövdes efter torsdagens festligheter hehe… mer om den kvällen strax. Idag är det ingen vanlig vecka för det är JULAFTONSVECKAN! Så galet taggad. Jag har verkligen njutit av december med julförberedelser, lucia och advent i år och ser verkligen fram emot julledigheten som står runt hörnet.

Nu kikar vi på veckan!

Måndag: Jobb, jobb, jobb. Har rätt mycket att göra innan folk går på julledigt. På lunchen ska jag göra en ansiktsbehandling hos Babor (hur lyxig måndagssyssla!) och ikväll ska jag dricka glögg med Cilla som jag inte har träffat på jättelänge. Under dagen kommer min helg i bilder samt ett par bilder från torsdagens julbord upp.
Tisdag: På tisdag ska jag skriva massa härliga blogginlägg hela dagen. Älskar att ha en blogg-dag inplanerad i veckan, där jag bara får skriva om vad jag vill och komma på massa inlägg för framtiden. Kanske blir det en powerwalk eller lunch med Carro mellan bloggningen.
Onsdag: På onsdag har jag jul-lunch inbokad med Theres! Vi har jobbat tillsammans i en termin nu och jag ser fram emot att gå igenom den här tiden med henne. Vad hon tycker om och vad hon inte trivs med. Kul med feedback och en öppen dialog. Sedan har jag ett par möten inbokade på eftermiddagen, och så blir det kontorsjobb där emellan.
Torsdag: Förbereda alla julklappar! Hurra så roligt! Och på kvällen ska vi fira min älskade svärmor som fyller 60 år <3!!!
Fredag: På fredag går jag på julledighet så då står långpromenad, lussebullar och m y s på schemat.

59460d7eaf221cdab8cb5501ffa9d5c7

  1. Härliga planer!
    Jag läser din blogg dagligen men jag måste ha missat vem Therse är! Har sett henne på bild men inte riktigt förstått hur ni jobbar tillsammans. Kan du inte berätta igen? 🙂
    God Jul och stor kram!

  2. Hej Michaela! Jag har en fråga till frågor med Forni. Känner du dig någonsin ensam? Vad gör du när du känner dig ensam?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi