WEEKLY PLANS

Jihooo vilken härlig vecka vi har framför oss!

Jag har verkligen helt rätt känsla inför en ny vecka. Det känns som att jag har varit på semester eller det har varit ledigt sen i slutet på oktober för mig – Miami, Hawaii, farmor och farfar som var på besök, julledigheten, Dubai och vips så gick 2,5 månader. Nu är det slut på ledigheterna och mitt mål är att köra vardag och jobb hela första kvartalet av 2017. I april blir det lite resor igen (Tel Aviv och Marbella som det ser ut nu!). Ska jobba stenhårt till dess.

Måndag: Började dagen med Businesspodden som firade 100 avsnitt. Livepodd och frukost på Anglais, mycket trevligt och inspirerande! Sen kontoret där jag hade ett möte med Mall of Scandinavia som jag ska jobba med även denna modevecka (ni minns väl att jag jobbade med dem hela förra modeveckan!). Efter mötet satt jag och Petra och jobbade, planerade modeveckan och svarade på mejl. Yogade på lunchen och nu sitter jag hemma och jobbar, vilket jag tänkte fortsätta med resten av eftermiddagen.
Tisdag: Mötesmaraton hela dagen! Och de är lite hemliga så de får ni höra om senare. Men jag har ett trevligt lunchmöte med Johan Petré inbokat på Brillo, längtar!
Onsdag: Kontorsonsdag! Jag ska äta lunch med en tjej som vann en lunch med mig på Handelsdagarna som Handelshögskolan anordnar – kul! Resten av dagen blir kontoret, där jag också ska avverka ett par möten.
Torsdag: Tänkte träna Be.Core på förmiddagen, sen hem och styra upp mig själv inför en inspelning på eftermiddagen om ångest och psykisk ohälsa. På kvällen ska jag och mitt älskade lilla kontorsgäng gå på förhandsvisningen av Danny Saucedos show eftersom Daniel jobbar med honom. Så kul!
Fredag: Fredag är obokad än så länge! Tänkte boka upp mig på en fredagslunch kanske, men thats about it.

IMG_5071

Ni missar väl inte mina dagliga uppdateringar på instastories? @michaelaforni (klick!) hittar ni mig på! Här försöker jag dölja Petras frukost med hennes väska i morse när jag skulle fota av inbjudningarna. Väldigt ”in the moment” på instastories!

  1. Vad mysigt och häftigt med lunch med någon som tävlat om att få träffa en. Det måste kännas lite overkligt. Om du tänker tillbaka på dig själv när du var yngre, vem hade du gärna lunchat med då? Och har du någon förebild nu som du gärna skulle vinna en lunch med? Skulle vara kul att höra. Själv hade jag gärna lunchat med dig. Skulle även gärna luncha med Meryl Streep och J.K. Rowling också om man får luncha hej vilt 🙂

  2. Kanske till nästa frågor med Forni…
    Hur gör man när man är så himla trött på sig själv? Jag är för virrig, killar beter sig konstigt mot mig, jag säger fel saker, känner mig alltid i vägen osv. Har superfina vänner och världens bästa jobb men det hjälper inte i nuläget?

    Stor kram bästa du

  3. Forni! Detta kanske inte är någonting du kan svara på alls, men du känns lite som en gammal bästis så jag chansar ändå. Jag har nyligen flyttat till Stockholm från Göteborg då jag kommit in på Södertörns Högskola, vilket känns roligt och spännande och fantastiskt. MEN jag har ingenstans att bo. Just nu sover jag tillfälligt på en dagbädd hemma hos ett SUPERSNÄLLT par som jag aldrig träffat förut, men jag känner mig i vägen och vill lixom inte störa dem för mycket. Så jag behöver röra på mig, och framför allt så vill jag ha någonstans där jag kan landa. Jag vill kunna komma HEM efter skolan. Köerna till studentbostäder i Stockholm är ett skämt, men jag söker nytt varje dag ändå. Jag har kontaktat i princip alla människor som lagt upp annonser på Blocket, men blev lite avskräckt efter att ha kollat på ett rum som var katastrof (jag åkte därifrån gråtandes och ringde min mormor med panik). Vad gör jag? Vart vänder jag mig? Detta är, som sagt, kanske ett ämne som du inte alls har någon koll på men jag tänkte att jag frågar ändå. Du kanske hört någonting för länge sedan eller så. Worth a try tänkte jag. PUSS!!

  4. Men wow vad kul med Tel aviv! Jag och min man var där i maj 2012 och en helt fantastisk stad! Mkt har säker hänt sen dess, men jag vill ändå dela med mig av lite tips så får du göra vad du vill med dom:)

    Vi bodde på Brown tlv som var helt fantastiskt! Rummen var ganska små, men gulligare personal får man leta efter. Vi blev bjudna på
    både helkroppsmassage och flera flaskor cava apropå ingenting. Sen har dom cyklar man kan låna och cykla utmed stranden. Såå himla nice. Vi cyklade upp till den norra delen till ngn form av farmers market som var superhärlig!
    Restaurang Montenegro åt vi på TRE av fem kvällar. Helt magiskt!
    För nattliv: Nanuschka och radio epgb. Radio epgb ligger lite off från huvudgatan ner i en källare. Det är som att vara med i en film på bägge ställen. Och dansa på bardisken är väldigt stort i Tel aviv märkte vi också:) Även innan ”det ens har dragit igång” haha.
    Och såklart, ät shakshuka. Mmmm!!! NJUT av världens härligaste stad. Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi