God morgon!

Hej snö-Sverige!

Har ni snö hos er också idag? Jag blev så chockad av att vakna upp och mötas av snöflingor utanför fönstret. Efter tio dagar av strålande sol har ju hjärnan präntat in V Å R så vaknar man upp till vinter igen! MEN eftersom att jag jobbar hemifrån idag så njuter jag. Ja, oj vad jag njuter. Jag älskar faktiskt vintern av just den anledning att det är mycket mysigare att vara hemma då. När solen skiner och jag sitter hemma är det alltid liiite ångest inuti mig för att jag inte är ute, fungerar ni också så? Man kan liksom inte njuta av hemmamyset till 100%. Och för mig som är hemma en del så blir det lite ångest vilket jag avskyr att jag får – hur botar man den? En sån här dag däremot – wow då njuts det! Har tänt ljus i hela lägenheten och äter frukost as we speak (Clean Eatings proteinbröd med ost och paprika + kaffe).

Det jag i alla fall skulle informera er om är att jag har en ny ”Social Native” kampanj med Systembolaget just nu, som jag hade över julafton. Minns ni? Jag frågade vad ni tyckte om konceptet varpå ni svarade att ni tycker om det så länge det är något viktigt eller bra, typ som just Systembolaget. Sedan hade ni önskemål om förändringar på Social Native-kampanj och de har jag tagit med mig så dessa ska vara korrigerade i kampanjen utefter era önskemål!

Social Native är alltså en bannerannons som ser ut som ett blogginlägg, men som ligger direkt efter första blogginlägget i ungefär fem dagar. Det betyder alltså att det är en ”fast” banner och att ni får skrolla förbi det för att se alla inlägg, eftersom mitt andra blogginlägg hamnar efter bannerannonsen (Native-kampanjen).

Här (klick!) kan in läsa mitt förra inlägg där jag förklarar Social Native!

Puss!

IMG_7267

Den här frukosten hade inte varit helt fel idag! Frukt och nötbröd är mitt favvobröd :)))

  1. En fråga till ’Frågor med Forni’.
    När var du riktigt rädd senast? (så rädd att hjärtat hoppade till eller att det strömmade en kall kår genom hela din kropp)?
    Det känns som att du, till skillnad från jag, lever ett väldigt tryggt liv på fina Östermalm. Du behöver inte efter jobbet ta nattbussen hem till förorten och mötas av gäng med killar som skriker och visslar på en. Jag är rädd i stort sätt varje dag….
    Nyfiken på våra skillnader. Kram

  2. Hej Michaela! Jag har läst din senaste bok och tycker verkligen att den är bra och hjälpsam <3 Du skriver en del om de psykologer du gått till och jag inser väll mer och mer att jag själv borde gå och prata med någon. Det känns bara så läskigt då jag inte riktigt vet vad jag ska prata om? Det är så mycket att jag vet liksom inte vart jag skulle börja. Och framför allt så börjar jag alltid gråta när jag ska prata om jobbiga saker, vilket gör att det känns ännu jobbigare, att sitta och gråta framför en främmande människa. Gråten försvårar dessutom att prata så mycket. Hur gör man?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi