WEEKLY PLANS

Hello monday!

Hur känner ni inför starten på den nya veckan? Bakfulla från helgen, taggade på en ny jobbvecka, trötta så inåt helvete?

Jag känner mig utvilad efter en lugn helg och redo för en lugn vecka. Det är bara två saker som stör mig: 1. Pollen… bara tre månader kvar av konstant täppt i näsan :))) och 2. Det ska typ snöa och vara minusgrader den här veckan? ”Våren är här”…

Ska vi titta på hur min vecka ser ut?

Måndag: Jobbar hemifrån idag. Jag jobbar med ett projekt som jag hoppas kunna lansera för er inom en månad, ska bli roligt efter flera månaders arbete med det. Sedan ska jag köra ett Megaformer-pass strax innan lunch och hämta ut en massa paket. Shoppade en del över nätet när jag var sjuk i halsfluss och nu har allt kommit, hurra! Känns extra bra eftersom garderoberna är nyrensade.
Tisdag: Lunch med en kompis och en rad möten på eftermiddagen. Blir en kontorsdag. På eftermiddagen tänkte jag även kika förbi Clara Hallencreutz vernissage, såg precis på Linns lista över veckan att hon också ska dit så då kan vi gå tillsammans!
Onsdag: Yoga på lunchen, sedan kontoret hela eftermiddagen. Tidig middag som Lee + Jossan anordnar på kvällen, alltid skönt med tidiga middagar på vardagar.
Torsdag: Pressfrukost följt av kollektionsgenomgång + plåtning för Triwa. På kvällen deltar jag i ett boksamtal med massa smarta kvinnor på NK Bokhandel, läs mer här om ni vill komma!
Fredag: Fixa håret hos Bangerhead, yey! Behöver verkligen en uppfräschning. Sen håller LCC i en lunch på Hallwylska och eftermiddagen är fri.

Bra vecka!

  1. Det var så roligt för igår trodde jag halva dagen att det var fredag, tills jag gick på stan med en vän och sa högt ”det kanske är mycket folk ute nu vid tre för att alla vill hem när det är fredag”, och fick till svar ”fredag? du vet att det är måndag?”. Haha, jag som hade fredagsfeeling. Så konstigt. Hur kan man ens missa att det är måndag? Jag är sjukskriven, så på ett sätt är det ju förståligt. Men jag bor inte ensam så rutinerna finns i min närhet, och jag planerar ju efter alla andras tider + att det inte går att missa i alla sociala medier när det blir måndag 😉 Var bara så konstig känsla att ställa om från fredag till måndag – men jag försökte behålla feelingen ändå, och det funkade. För så sjukt att det där med måndags-feeling eller fredags-feeling sitter så djupt i oss och vår kultur, att den annars känns av även när man är sjukskriven.

    1. Hahaha skrattade högt när jag läste din kommentar, önskar att jag också trodde en måndag var en fredag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi