Somnade…

… i förlängningen igår. Det gick inte att hålla sig vaken efter den här extra allt-helgen. Vaknade mitt i natten med tv:n på i ett ryck och bara ”Vem vann?!”. In på mobilen snabbt som attan och sen somna om med ett leende igen. Bra jobbat Sverige! Ingen lätt match att ta sig an Kanada. VM-guld! Ni är bäst!

Tack för (de flesta) kommentarerna i inlägget om att skriva också. Ibland tycker jag att det kan vara intressant att bemöta ”kritiska” kommentarer i egna inlägg för att förklara min syn på saken. Och för att det behövs. Sen när det kommenteras taskigt så tar jag bort de kommentarerna för de ger dålig energi här inne. Jaja, jag jobbar hela tiden med mitt skrivande och jag hoppas att jag kunde motivera några av er igår till att jobba mer med att våga och skita i regler.

Nu ska jag skicka iväg ett utkast till en samarbetspartner, gå igenom mejlen och skriva ihop veckans planer till er. Titta in snart igen!

  1. Hjääälp!! Såg Sara bidermans jumpsuit från i lördags (?), på den där överraskningsfesten och jag måste bara veta vart den är ifrån!! Något du kan hjälpa till med??
    Kram och tack för en fantastiskt bra blogg! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi